Koristite zastareli pregledač. Možda neće pravilno prikazivati ove ili druge veb stranice. Trebali biste nadograditi ili koristiti alternativni pregledač.
Auh
Najpe, za pristup uređaju mora da ti bude uključen prikaz sistemskihi sakrivenih fajlova i foldera. Tek onda ćeš videti čega sve ima u tvom Garminu
Dobro protalaškaj Garmin folder i pazi da nešto ne obrišeš slučajno.
Inače može i ovako
Prikačite svoj Nuvi na usb.
Otvorite Garmin folder.
Pronađite garmindevice.xml i otvorite ga sa bilo kojim internet pretraživačem. Može i iz notepad-a.
Ova datoteka sadrži sva imena, ekstenzije, sve path-ove interne memorije, sd path, itd. svih podržanih datoteka na vašem uređaju.
A cyclops se stavljaju u Nuvi POI folder, ili u sd/Garmin/POI.
I moraju da budu otključani, ako nemaš mogućnosti da ih skineš legalno.
Hvala, zaboravio sam da bi mi prikazao u win10 folder ". system" moram da ga otvorim kroz search.
Uspeo sam sve da ubacim. Kaži mi još ovo, da li ove speedcam što se nalaze u poslednjim mapama prikazuju kamere kod nas kao i da li rade kod nas JSV prikaz?
@kopca, da li znaš možda gde mogu da nadjem srpski jezik(text) za nuvi 2445 u glx formatu?
Slučajno sam obrisao jedan onaj od tri glx fajla, neće da mi ponudi ni garmin express da ga skinem. Probao sa da izvučem iz nekog starog backup-a od nuvi 1200 ali ne radi, tj.izbaci srpski koji ne radi. Inače verzija SW 8.30