Član
- Učlanjen(a)
- 20.07.2009
- Poruka
- 1.228
ON je sjajan fudbaler!Anhel di Marija u Realu
Kako prenose španski i argentinski mediji, zvezda Benfike Anhel di Marija potpisao je ugovor sa Realom.![]()
Beta
Za dvadesetdvogodišnji krilnog igrača bili su zainteresovani mnogi veliki klubovi posle impresivne sezone koju je imao na stadionu Da Luž. Iako su i Mančester Siti i Čelsi navodno poslali ponude za najboljeg asistenta portugalske lige, Real je uspeo da ga prvi angažuje za sumu od 34,5 miliona evra, što je rekordni transfer u Portugalu.
Navodi o Di Marijinom odlasku postali su učestali pošto je Benfika u ponedeljak angažovala Nikolasa Gaitana iz Boka Juniorsa .
Di Marija, koji će ove godine igrati za Argentinu na Svetskom prvenstvu, pridružio se ekipi Benfike iz Rosario Centrala 2007. godine, za sumu od osam miliona evra.
Dodato posle 6 minuta:
--------------------------------------------------------------------------
Kome se nudi Murinjo?

Žoze Murinjo sledeće sedmice imaće priliku da osvoji titulu evropskog prvaka, a poslednja prepreka na tom putu će mu biti minhenski Bajern. Iako se rad u milanskom Interu može oceniti kao više nego dobar, Portugalac već razmišlja o novom poslu. I to ni manje ni više, nego u madridskom Realu, kojem se na svoj način ponudio.
- Vodiću Real, kad tad. Ono što se sada priča da sam već jednom nogom u Madridu, nije tačno, ali će se jednog dana to desiti. Vodio sam veliki tim u Engleskoj, sada u Italiji, a jednom ću voditi i veliki tim u Španiji. U tri države osvojio sam sve i ništa mi nije potrebno. Ali ono što me zasmejava je kada me neki predsednici upoređuju sa svojim trenerima koji nikada ništa nisu osvojili - rekao je Portugalac za magazin Panorama.
Poslednja izmena: