Član
- Učlanjen(a)
- 20.07.2009
- Poruka
- 1.228
ON je sjajan fudbaler!Anhel di Marija u Realu
Kako prenose španski i argentinski mediji, zvezda Benfike Anhel di Marija potpisao je ugovor sa Realom.
Beta
Za dvadesetdvogodišnji krilnog igrača bili su zainteresovani mnogi veliki klubovi posle impresivne sezone koju je imao na stadionu Da Luž. Iako su i Mančester Siti i Čelsi navodno poslali ponude za najboljeg asistenta portugalske lige, Real je uspeo da ga prvi angažuje za sumu od 34,5 miliona evra, što je rekordni transfer u Portugalu.
Navodi o Di Marijinom odlasku postali su učestali pošto je Benfika u ponedeljak angažovala Nikolasa Gaitana iz Boka Juniorsa .
Di Marija, koji će ove godine igrati za Argentinu na Svetskom prvenstvu, pridružio se ekipi Benfike iz Rosario Centrala 2007. godine, za sumu od osam miliona evra.
Dodato posle 6 minuta:
--------------------------------------------------------------------------
Kome se nudi Murinjo?
Žoze Murinjo sledeće sedmice imaće priliku da osvoji titulu evropskog prvaka, a poslednja prepreka na tom putu će mu biti minhenski Bajern. Iako se rad u milanskom Interu može oceniti kao više nego dobar, Portugalac već razmišlja o novom poslu. I to ni manje ni više, nego u madridskom Realu, kojem se na svoj način ponudio.
- Vodiću Real, kad tad. Ono što se sada priča da sam već jednom nogom u Madridu, nije tačno, ali će se jednog dana to desiti. Vodio sam veliki tim u Engleskoj, sada u Italiji, a jednom ću voditi i veliki tim u Španiji. U tri države osvojio sam sve i ništa mi nije potrebno. Ali ono što me zasmejava je kada me neki predsednici upoređuju sa svojim trenerima koji nikada ništa nisu osvojili - rekao je Portugalac za magazin Panorama.
Poslednja izmena: