Fudbalski transferi: Kombinacije i spekulacije

Učlanjen(a)
26.10.2009
Poruka
646
Ja bih voleo da Lane predje u liverpool zato sto bi tamo gotovo sigurno igrao u prvoj postavi.;)

__John__Wayne__
LEGEND
Učlanjen(a)
26.09.2009
Poruka
7.354
Sporting iz Hihona nalazi se na korak od potpisivanja ugovora sa bivšim kapitenom Partizana Milanom Smiljanićem.

Čelnici Espanjola dali su Loli zeleno svetlo da napusti klub. Smiljanić je u Kataloniju stigao 2007. godine, ali se nije snašao u novoj sredini iako je doveden kao veliko pojačanje.

U Sportingu smatraju da će sve formalnosti oko prelaska srpskog internacionalca završiti u narednih nekoliko dana.

Učlanjen(a)
26.10.2009
Poruka
646
Real želi De Rosija

00019088.jpg
Španski fudbalski klub Real Madrid zainteresovan je za dovođenje igrača Rome Danijelea De Rosija, preneli su lokalni mediji. Predsednik Reala Florentino Peres veoma poštuje De Rosija i u nekoliko navrata je želeo da ga angažuje, ali je obeštećenje od 40 miliona evra bilo velika prepreka. Međutim, pošto je u timu Reala Lasana Dijara jedini defanzivni igrač sredine terena koji uživa poverenje trenera Manuela Pelegrinija, predsednik "kraljevskog" kluba neće štedeti na sredstva za transfer 26-godišnjeg fudbalera, preneo je list AS.

Danijele De Rosi je u dosadašnjoj karijeri igrao samo za Romu. Za tu ekipu nastupio je 294 puta i postigao 36 golova. Za reprezentaciju Italije, sa kojom je trijumfovao na Svetskom prvenstvu 2006. godine, odigrao je 51 utakmicu i postigao osam golova.

Učlanjen(a)
26.10.2009
Poruka
646
"Kapiten" potpisao

00019157.jpg
Ono što se ovih dana najavljivalo, danas je dobilo i zvaničnu potvrdu. Saša ilić, za navijače crno-belih jednostavno "kapiten", od sutra će postati ponovo član kluba u kome je i počeo svoje prve fudbalske korake. Ilić će potpisati ugovor na dve i po godine, a zadužiće dres sa brojem 22. Kako je objavljeno na sajtu Partizana, za sutra prepodne predviđen je lekarski pregled na VMA.

Doskorašnji igrač Salcburga, u crno belom dresu odigrao je 436 mečeva i dao 201 gol. Posle obavljanja svih formalnosti, Ilić će sutra sa koordinatorom za sportska pitanja, Albertom Nađom otputovati u Antaliju gde je danas otišla cela ekipa.

Član
Učlanjen(a)
25.11.2009
Poruka
4
ne verujem da bi igrao u prvoj postavi Liverpula ali bih svakako voleo
sjajan igrac

__John__Wayne__
LEGEND
Učlanjen(a)
26.09.2009
Poruka
7.354
Aman kakav Liverpool........... Pa da propane........... Bolja opcija je Valiencia

Učlanjen(a)
05.01.2010
Poruka
658
Ti si lud,Valencia na njegovoj poziciji ima Davida Silvu,Matu i Visentea.

Ne bi on tu video trave.

Liverpul na njegovoj poziciji ima Rieru i Babela,a Babel nije u formi i verovatno ce da ode,dok je Lane za Rieru klasa,mislim da je Liverpul daleko bolja opcija.

__John__Wayne__
LEGEND
Učlanjen(a)
26.09.2009
Poruka
7.354
Ma kakav Vicente ne pratis dovoljno.... Silva igra u sredini a i Mata vise vuce na sredinu........ Kako bi on i Joaqiun igrali po bokovima!!

Učlanjen(a)
05.01.2010
Poruka
658
Nisam gledao skoro Valensiju,znam da je Silvina maticna pozicija levo krilo,kao i Matina,gde ih trener postavlja ne znam.Sa Visenteom ne znam sta se desava....

Natrag