Jovanović pred odlukom, Enfild ili San Siro
Pritisnut jezivo lošim rezultatima, Rafa Benitez se uključio u trku za srpskim reprezentativcem Milanom Jovanovićem. Ukoliko ode na Enfild, Lane će dobiti oko 2,5 miliona evra bonusa, U trci još samo Milan.
Liverpul i Milan su jedina dva kluba koja su ostala u trci za novim ugovorom srpskog reprezentativca Milana Jovanovića, piše britanski "San", pozivajući se na izvore u Standardu iz Liježa.
Engleski ili italijanski
"Čini se da su šanse ova dva kluba jednake. Postoji još mnogo interesenata, ali su ova dva kluba ispred svih. Čini se da ćemo odluku doneti jako brzo", rekao je neimenovani izvor britanskog tabloida, što, suštinski, znaači da je Inter odustao od dovođenja Jovanovića.
Jovanoviću, koji je od početka sezone prosto eksplodirao u Standardu ali i srpskoj reprezentaciji od kako njime šefuje Radomir Antić, na leto ističe ugovor, što je čelnike kluba sa Enfilda dodatno motivisalo da se uključe u trku i ponude mu oko 2,5 miliona evra bonusa.
Najava žestoke bitke za Jovanovića usledila je svega nekoliko dana pošto je srpsski reprezentativac proglašen za igrača godine u Belgiji, ali i informacija da je kapiten Liverpula Stiven Džerard počeo pregovore sa Interom.
Liverpul posle nekoliko faantastičnih godina nalazi se u ozbiljnoj krizi, koja je usledila pošto su vlasnici kluba odlučili da prodaju ključnog igraača prethodnih uspeda Ćavija Alonsa madridskom Realu, posle čega su usledile povrede Stiva Džija i Fernanda Toresa.
Ukoliko ne uspe da se plasira u Ligu šampiona, odnosno ne domogne se četvrtog mesta u Premijer ligi, Rafaelu Benitezu preti otkaz, a čekaonicu Enfilda već nedeljama pohode aagenti čitavog niza poznatih evropskih trenera, poput, recimo, Gusa Hidika.
Izvor:
Radio Televizija Srbije - www.rts.rs
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
"Ljubav", Rambo i Adrijano
Brazilski napadač Vagner Lav (25) potpisao je za Flamengo, te se u napadu pridružio slavnom zemljaku Adrijanu, tako da će srpski internacionalac Dejan Rambo Petković dobiti još jednog igrača koga će snabdevati sa loptama. Dolaskom u klub iz Rija Lavu se, kako je istakao, ispunio dečački san. Prilikom zvaničnog predstavljanja bio je prilično uzbuđen, a u jednom trenutku je čak i zaplakao.
- Teško mi je da bilo šta kažem u ovom trenutku. Ovo sam čekao čitavog života, ispunio mi se dečački san. Učiniću sve, zaista sve, da opravdam poverenje koje mi je ukazano - rekao je vidno uzbuđeni Lav.
On je u redove brazilskog šampiona stigao na pozajmicu iz CSKA, a ostaće do kraja ove sezone. Moskovski klub objavio je da je Lav otišao "zbog porodične situacije koja iziskuje njegov boravak u Brazilu". Iako ga za klub još veže ugovor, CSKA je napustio još prošlog leta. Vratio se u domovinu gde je prvo potpisao jednogodišnji ugovor o pozajmici sa Palmeirasom, svojim prvim klubom. Prošli četvrtak ugovor je raskinut, a dan kasnije već je potpisao s Flamengom.
Izvor:
sportal.rs