Fudbalski transferi: Kombinacije i spekulacije

Član
Učlanjen(a)
26.11.2009
Poruka
1.561
Ivanović: Real je san svakog igrača

00017147.jpg

Nakon informacije u španskim medijima da je Real Madrid zainteresovan za defanzivca Čelsija Branislava Ivanovića, londonski klub je odmah reagovao i spremio nov ugovor za reprezentativca Srbije. Rukovodstvo "plavaca" želi da po svaku cenu zadrži sjajnog defanzivca na "Stamford Bridžu", međutim izjava bivšeg fudbalera OFK Beograda mogla bi da dodatno da podgreje atmosferu.

- Nemam nikakav ugovor sa madridskim Realom i nisam pričao sa svojim agentom već dva dana, tako da nemam nekih konkretnih informacija. Međutim, ako je istina šta mediji pišu, da se Real interesuje za mene, onda moram da kažem da sam polaskan jer je san svakog igrača da zaigra u "kraljevskom klubu" - kaže Ivanović.

Ivanoviću ugovor sa Čelsijem ističe 2012. godine, a londonski klub srpskog reprezentativca procenjuje na 8,5 miliona evra.

Izvor:Sportal.rs

Član
Učlanjen(a)
26.11.2009
Poruka
1.561
Srbin napušta “Old Traford”?

00017150.jpg

Fudbaler Mančester junajteda Zoran Tošić će u januarskom prelaznom roku napustiti "Old Traford", piše "The Mirror". Engleski list dodaje da će trener "crvenih đavola" Aleks Ferguson pustiti bivšeg igrača Partizana da promeni sredinu u slučaju zadovoljavajuće ponude.

Reprezentativac Srbije je stigao u redove engleskog šampiona 2008. godine za sedam miliona funti, ali je od tada upisao samo nekoliko nastupa za prvi tim i to u Kup utakmicama. Tošić je bio deo 17 miliona funti vrednog transfera koji je trebalo da uključi i dolazak Adema Ljajića iz Partizana u Junajted. Međutim, kako je engleski šampion odlučio da odustane od Ljajića, sudbina Zorana Tošića na "Teatru snova" je postala neizvesna. Mančester sada Tošića tajno nudi klubovima širom Evrope u nadi da će pronaći kupca koji je spreman da izdvoji višemilionsko obeštećenje.

Izvor:Sportal.rs

Poslednja izmena:
Član
Učlanjen(a)
20.07.2009
Poruka
1.228
Trebao bi da ode neće biti mesta njega, jel čini mi se da Nani igra njegovu poziciju.

Član
Učlanjen(a)
20.07.2009
Poruka
1.228
:(:(:( Upropastiće se!:(:(:(

-------------------------------------------

Još jedna potvrda Lanetovog transfera

00017126.jpg

Milan Jovanović je na korak od prelaska u Milan. Nedavno je i sam Jovanović izjavio da je posao blizu realizacije, a ova vest je potvrđena i od strane čelnika Standarda iz Liježa. Potpredsednik belgijskog kluba Lusijen D'Onofrio je za belgijski "Sport" rekao da je Hamburg odbijen, kao i da su u toku poslednji pregovori sa Italijanima, pre svega vezani za cenu Laneta Jovanovića.
----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Makedonac ponovo u Milanu

00017148.jpg

Sada već bivši fudbaler Lacija, Goran Pandev, nalazi se na pragu povratka u Inter, a transfer će najverovatnije biti završen početkom sledeće nedelje, pišu italijanski mediji. Makedonski reprezentativac, koji je pre nekoliko dana sudskim putem raskinuo ugovor sa rimskim klubom, u ponedeljak će obaviti lekarske preglede u trening centru Intera, nakon čega će potpisati četvorogodišnji ugovor vredan 12 miliona evra.

Šampion Italije će odraditi mini pripreme u Saudijskoj Arabiji, a Pandev će zvanično postati novi član milanskog kluba 2. januara, kada počne prelazni rok u Italiji. Makedonac je kao 18-godišnjak došao u Inter 2001. godine, ali u naredne tri sezone nije odigrao nijednu utakmicu za milanski klub, već je na pozajmici nastupao za Speciju i Ankonu. U Lacio je stigao 2004. godine i do sada je za rimski klub odigrao 159 utakmica i postigao 48 golova. Dres nacionalne selekcije Makedonije oblačio je 47 puta i postigao 17 golova.

Član
Učlanjen(a)
26.11.2009
Poruka
1.561
Da..Nani igra njegovu poziciju ali i Gigs jos nije otissao u penziju tako da...

Član
Učlanjen(a)
18.06.2009
Poruka
2.348
Mancester planira da proda Nanija.... Nudili su ga Benfici!

Član
Učlanjen(a)
18.06.2009
Poruka
2.348
Ljuboja sa Rambom i Adrijanom?

Ljuboja sa Rambom i Adrijanom?

ljuboja8972020091211134813.png

Srpski napadač igra odličnu polusezonu, ali to nije puno pomoglo Grenoblu. Ima ponudu brazilskog šampiona Flamenga.
Fudbalski globtroter Danijel Ljuboja bi posle Francuske, Nemačke mogao da karijeru nastavi ni manje ni više u Brazilu. On ne namerava da ostane u Grenoblu, ako ispadnu iz lige.

„Brine me situacija sa klubom, iako sam zadovoljan svojim partijama. Međutim ne nameravam da igram drugu ligu“, kaže sprski napadač.

On otkriva da bi mogao da naredne sezone zaigra u Flamengu.

„Imam ponudu brazilskog šampiona, bilo bi sjajno, to je veliki izazov“, kaže Ljuboja koji bi mogao da bude ili zamena za Adrijana koji je produžio ugovor, ili da igra sa „Imperatorom“ u tandemu.

Natrag