Član
- Učlanjen(a)
- 25.01.2010
- Poruka
- 2.174
a sto dajemo svi preplatu po 500-600 dinara
Sramota..
Zavisi kako ko,mi neki to ne placamo.... Ove sezone ni premijer ligu vise ne prenose,ne zasluzuju ni 100 din.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Beleška: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
a sto dajemo svi preplatu po 500-600 dinara
Sramota..
Nemoj da si naivan, i da misliš da su ovo slučajni incidenti! Prvo. Objasni mi, kako je taj majmun mogao da unese klešta za sečenje žice, pored svih mera obezbeđenja (baklje pogotovu)??? Odakle tom liku predstava o žici (mreži) na stadionu iznad gostujuće tribine??? Koliko puta si nešto slično video? Kako baš danas i u nedelju da se dešavaju ovakve stvari, a sutra sud donosi odluku o ukidanju pojedinih navijačkih grupa? Razmisli...Ove slike iz Đenove, su slike jednog primitivizma najgoreg mogućeg oblika. Kada gledam ove slike osećam veliku sramotu................dokle više da nam idioti krairaju sliku o SRBINU................DOKLE
Nemoj da si naivan, i da misliš da su ovo slučajni incidenti! Prvo. Objasni mi, kako je taj majmun mogao da unese klešta za sečenje žice, pored svih mera obezbeđenja (baklje pogotovu)??? Odakle tom liku predstava o žici (mreži) na stadionu iznad gostujuće tribine??? Koliko puta si nešto slično video? Kako baš danas i u nedelju da se dešavaju ovakve stvari, a sutra sud donosi odluku o ukidanju pojedinih navijačkih grupa? Razmisli...