Fudbalski Savez Srbije

Član
Učlanjen(a)
01.06.2009
Poruka
109
Nasi momci danas u sredu 10.6.09 u 20:45h na RTS igraju mec sa Farskim Ostrvima i ako njih pobede nece im biti vazan mec sa Francuskom koji se igra na jesen.
 
Učlanjen(a)
08.02.2009
Poruka
5.533
Srećno momcima i nadam se lakoj i ubedljivoj pobedi. Farani su svima pa tako i nama do sada bile lake mušterije...

p.s. promenio sam ime teme u Fudbalski Savez Srbije i ovde će se diskutovati o odlukama našeg fudbalskog saveza ;)
 
Učlanjen(a)
08.02.2009
Poruka
5.533
Farska Ostrva - Srbija (20.15h)

Farska Ostrva - Srbija (20.15h)
9. jun 2009.

6312382204a2e769bcdcc1706516197_big.jpg


Fudbalska reprezentacija Srbije igra u sredu (20.15h) u Toršavnu protiv Farskih Ostrva, u sedmom kolu sedme grupe kvalifikacija za SP 2010. godine

Selektor fudbalske reprezentacije Srbije Radomir Antić rekao je u Toršavnu da njegovu ekipu očekuje važan duel sa selekcijom Farskih Ostrva. Antić je istakao da ’orlovi’ na predstojećem meču kvalifikacija za Svetsko prvenstvo 2010. godine sigurno neće potceniti protivnika.

Srbija je prva u Grupi 7 sa 15 bodova iz 6 utakmica, dok selekcija Farskih Ostrva zauzima poslednje mesto sa 1 bodom iz 4 meča.

"Važno je da ostanemo na nivou svojih želja i pozicije. Mi smo lideri Grupe 7 i tako bi trebalo da se ponašamo u duelu sa Farskim Ostrvima. Pripreme za ovaj meč smo odavno počeli i siguran sam da nećemo potceniti rivala", rekao je Antić na konferenciji za novinare u Toršavnu.

Antić je istakao da ekipu Farskih Ostrva odlikuje iskustvo i borbenost, ali i da mnogo bolje igraju u odbrani nego u napadu.

"Našeg protivnika krasi izuzetan karakter i velika borbenost. Brzo se vraćaju 'iza lopte' i mnogo se lakše brane nego što napadaju. Imaju iskustvo igranja protiv velikih selekcija na svom terenu i moramo to da poštujemo."

Selektor Srbije dodao je i da klimatski uslovi neće uticati na njegove fudbalere, iako je srpske fudbalere u Toršavnu dočekala jesenja temperatura.

"Hladno je i dan traje 20 sati, ali video sam da su svi igrači spavali. Pomogle su tamne zavese na prozorima i jorgani. Mislim da klima neće biti problem, a svežina je u svakom slučaju bolja od sparine", rekao je Antić.

Antić je rekao da će sastav tima odrediti nakon poslednjeg treninga, a utakmicu će zbog parnih žutih kartona propustiti kapiten Dejan Stanković i Boško Janković, dok je Nemanja Vidić povređen. U tim se vraća napadač Nikola Žigić, koji je propustio meč sa Austrijom zbog suspenzije.

"Videćemo koliko može povređeni Ivan Obradović. Sigurno je jedino da će Žigić predvoditi napad, što sam već najavio, a sve ostalo će sačekati poslednji trening", rekao je Antić i dodao da će kapitensku traku nositi Ivica Dragutinović ili Marko Pantelić.

Reprezentacija Srbije će u utorak, u terminu odigravanja meča, odraditi jedini trening, a utakmica se igra u sredu od 20:15 časova.

Izvor: B92
 
Član
Učlanjen(a)
26.03.2009
Poruka
225
Lukavi Farani zarađuju na Vidiću
Sreda, 10. jun 2009. 13:48
Ni na Farskim Ostrvima nisu "mutavi"! Neko bi pomislio da su mediji na Farskim Ostrvima neobavešteni, kada pred meč sa Srbijom objavljuju da će videti i Nemanju Vidića.

Izgleda da neobaveštenost nije razlog, već nešto sasvim drugo. Naime, na Farskim Ostrvima najvažnija evropska fudbalska liga je engleska Premijer liga, a ubedljivo najpopularniji klub je Mančester junajted.

Svi znaju za Nemanju Vidića i domaćini su ga iskoristili kao "mamac" da privuku gledaoce na meč u kvalifikacijama za SP. Već prvog dana kada su karte puštene u prodaju, razgrabljeno je 1.000 ulaznica.

Nemanje Vidića, naravno, neće biti na terenu u Toršavnu, jer je povređen, ali ne treba zameriti domaćinima, koji su pokazali snalažljivost.

(MONDO)
 
Član
Učlanjen(a)
01.06.2009
Poruka
109
Pobeda srbije 2:0
Ostalo jos tri meca
Prvi smo na tabeli i bezimo drugoj Francuskoj 5 boda
9.septembra se igra mec sa Francuskom u Parizu
Posle toga ostaje nam Rumunija i Litvanija
 
Član
Učlanjen(a)
13.02.2009
Poruka
1.014
Ako ovako nastavimo dobijamo Francuze 'ladno... yes3
Sad je bitno da se igrači dobro odmore i napune baterije pa da ove kvalifikacije polako privodimo kraju na jesen :yea:
 
Član
Učlanjen(a)
01.06.2009
Poruka
109
Brate da znas da ce biti ludnica ako pobedimo na SP-ima da se opijem,...
A tek ako pobedimo Hrvatsku na primer polufinalu
 
Natrag
Top