Fudbalske vesti

Član
Učlanjen(a)
20.07.2009
Poruka
1.228
600px-news_square_svg.png

Pošto vidim da se mnoge teme u ovom delu foruma za fudbal otvaraju zbog jedne vesti evo ovde postavljajte sve vesti za koje nema određena tema.
___________________________________________________________________________
Adriano dao dva gola

00031777.jpg

U sklopu priprema za novu sezonu Roma je odigrala prijateljski susret sa amaterskom ekipom Riskone Bruniko. "Vučica" je do vrha napunila mrežu protivnika slaveći sa ubedljivih 13:0.

Poslednje pojačanje Rome, Brazilac Adrijano, je postigao dva gola i možda najavio time kandidaturu za mesto u startnoj postavi Rimljana. U strellce su se još upisali Vučinić i Rise po tri puta, Greko i Okaka Čuka su bili dvostruki strelci dok su jednom protivničku mrežu zatresli Brigi i Loria.
---------------------------------------------------------------------------------
Tadić i Josipović podržali regionalnu ligu

00031741.jpg

Predsednici Hrvatske i Srbije Ivo Josipović i Boris Tadić načelno su danas podržali ideju o formiranju regionalne fudbalske lige u kojoj bi igrali i klubovi iz te dve zemlje. Tadić je rekao da podržava formiranje regionalnih liga, ali da treba voditi računa o bezbednosti, prenosi Beta.

Srpski predsednik je dodao da Jadranska liga u košarci pokazuje da je takvo takmičenje moguće. Josipović je ocenio da "načelno niko nema ništa protiv toga", istakavši da je to ipak "pitanje za nadležne saveze".
-----------------------------------------------------------------------------------
Flamengo tuži bivšeg golmana

00031724.jpg

Predsednica brazilskog Flamenga najavila je da će taj fudbalski klub tužiti bivšeg golmana Bruna Sousu zbog navodne umešanosti u nestanak i moguće ubistvo njegove nekadašnje devojke.

Patrisija Amorim je televiziji Globo rekla da će najpopularniji brazilski klub Sousu tužiti žbog štete koju je pretrpeo imidž Flamenga, prenosi Beta. Dodala je da Sousa više nikad neće igrati za Flamengo, čak i ako se na sudu ispostavi da je nevin.

Sousa je glavni osumnjičeni za otmicu i moguće ubistvo njegove bivše devojke Elize Samudio.

Policija je saopštila da da je 25-godišnja devojka kidnapovana početkom juna u Rio de Žanejru, potom odvezena u Belo Horizonte u čijem je predgrađu i ubijena. Njeno telo još nije pronađeno.
 
Poslednja izmena:
Član
Učlanjen(a)
26.11.2009
Poruka
1.561
Nije to bila utakmica vec trening, hehe. 13 golova!
Adriano se nalazi medju startnih 11, nema sumnje.

Nije im dobra ideja ta regionalna, bar po meni...
 
Učlanjen(a)
22.08.2009
Poruka
4.109
U Interu predstavili brazilsko čudo od djeteta
Aktualni talijanski nogometni prvak Inter iz Milana predstavio je svoje novo pojačanje, brazilskog tinejdžera Philippea Coutinha (18) kojeg su doveli iz Vasco da Game uz odštetu od 3.8 milijuna eura...

Coutinho je vezni igrač, koji uspješno igra i na poziciji polušpice, a u Interu su ga angažirali prošlog ljeta, no tadašnji je trener “nerazzurra” Jose Mourinho odlučio ostaviti ga na posudbi u Vascu još godinu dana.

- Coutinho ima mnogo kvaliteta i očekujemo od njega da se odmah dobro snađe. On može biti Interova budućnost – rekao je na Coutinhovom predstavljanju Interov strateg Rafa Benitez.

- Želim čim je prije moguće naučiti talijanski jezik i ukopiti se u momčad. Ja sam novo lice u talijanskom nogometu i odlučan sam pokazati što sve mogu. Moja pozicija? Ja sam vezni igrač. Volim igrati odmah iza napadača i napadati, pa se može reći da sam pomalo poput Sneijdera – rekao je talentirani Brazilac.
 
Učlanjen(a)
22.08.2009
Poruka
4.109
Benzema i Ribery na tri godine u zatvor?
Francuski nogometni reprezentativci Franck Ribery i Karim Benzema u utorak ujutro su obavili saslušanje u policiji u Parizu u svezi slučaja maloljetne prostitucije zbog kojima igračima Bayerna i Reala prijeti i zatvorska kazna

Benzemu i Ribery ispitao je tužitelj Yves Dando od kojeg se uskoro očekuje odluka hoće li podignuti optužnicu protiv dvojice poznatih nogometaša.

Oba igrača su koristili usluge malodobne prostitutke Zahije D., te posjećivali bar Zaman na Champs-Elyseesu, za koji se ispostavilo da je centar maloljetničke prostitucije. Zahija je istražiteljima potvrdila da je 2008. bila s Benzemom, a godinu dana kasnije s Riberyem, dok je treći nogometaš Sidney Govou iz Lyona oslobođen svih optužbi jer je s Zahijom bio u ožujku, kada je ona bila već punoljetna.

Tužitelj mora dokazati da su oba igrača znala za dob prostitutke, a ukoliko im se to dokaže prijeti im kazna do tri godine zatvora i 45.000 eura.

Preuzeto sa tportal.hr
 
Član
Učlanjen(a)
20.07.2009
Poruka
1.228
i ja...........jer on ako bude dobar igrač biće Benitezov "sin" kao što je Džerard.

Dodato posle 4 minuta:
--------------------------------------------------------------------------

Evo nekih slika sa Kutinjove prezentacije:
132084.jpg

132085.jpg

132089.jpg
 
Poslednja izmena:
Učlanjen(a)
22.08.2009
Poruka
4.109
Primera: Barça i Real sezonu počinju gostovanjima
Izvučeni su parovi prvog kola španjolskoga nogometnog prvenstva u sezoni 2010/2011. Sva će četiri predstavnika Primere u Ligi prvaka (Barcelona, Real, Valencia i Sevilla) krenuti s gostovanjima...

Tako će dvostruki uzastopni prvaci, nogometaši Barcelone, prvenstvenu sezonu započeti u posljednjem vikendu kolovoza gostovanjem kod Racinga u Santanderu.

Jose Mourinho debitirat će pak na klupi madridskog Reala 28. ili 29. kolovoza u Palma de Mallorci, kod španjolskog predstavnika u Europa ligi i lani petoplasirane momčadi Primere.

Valencia će u goste Malagi, a Sevilla Levanteu. Madridski Atletico jedini će od favorita biti domaćin, i to protiv Sportinga iz Gijona

Prvi "clasico" u sezoni, dvoboj Barcelone i Reala, gledatelji će vidjeti na Nou Campu 28. studenog u derbiju 13. kola, dok će uzvrat u Madridu biti 17. travnja 2010. godine.

Primera, parovi 1. kola u sezoni 2010/2011:

Levante – Sevilla

Mallorca – Real Madrid

Espanyol – Getafe

Atletico Madrid – Sporting Gijon

Real Sociedad – Villarreal

Deportivo La Coruńa – Zaragoza

Osasuna – Almeria

Racing – Barcelona

Malaga – Valencia

Hercules – Athletic
 
Učlanjen(a)
22.08.2009
Poruka
4.109
Spahićev apel FIFA-i i UEFA-i: Nemojte nas ubiti!
Emir Spahić (30), obrambeni nogometaš francuskog Montpelliera i kapetan reprezentacije Bosne i Hercegovine, oglasio se nakon vlastitog izbornika Safeta Sušića također u L'Equipeu...

Preko utjecajnoga je francuskoga sportskog dnevnika čelnim ljudima Svjetske (FIFA) i Europske (UEFA) nogometne federacije poručio da ne zabiju čavao u lijes bosansko-hercegovačkog nogometa.

Unatoč traženju obiju organizacija da se statut Nogometnog saveza BiH promijeni kako bi se tročlano predsjedništvo zamijenilo jednim čelnim čovjekom, zastupnici u Skupštini ignorirali su zahtjev suočivši savez sa suspenzijom.

- Dogodi li se ta suspenzija, FIFA i UEFA će nas ubiti! Riječ je o problemu koji vuče korijene iz samoga političkog ustrojstva države. Mi igrači voljeli bismo kada bi nadležne nogometne institucije tu činjenicu uzele u obzir, jer mi za nju nismo krivi – rekao je Spahić, koji će sa suigračima započeti kvalifikacije za Euro 2012. godine trećeg rujna u Luksemburgu, te četiri dana kasnije na svom terenu dočekati Francusku.

- Živimo za utakmicu s Francuzima. Živimo u nadi da ćemo moći igrati kvalifikacije, pogotovo mlađi igrači koji se razvijaju u Bosni i Hercegovini te sanjaju da će u dvobojima s Francuzima dobiti svoju priliku pokazati se svijetu – dodao je Spahić.

Zasjedanja Izvršnih odbora FIFA-e i UEFA-e na kojima će se odlučiti o sudbini bosansko-hercegovačkih nacionalnih reprezentacija predviđena su tijekom listopada.
 
Natrag
Top