FK Partizan

Član
Učlanjen(a)
04.07.2009
Poruka
283
EDIT!
sad sam popizdeo moram da psujem!
juce sam slomio fon vrata i krevet !

pa j**o m**u u 3daju skakao sam!!!!!!!!!!
i nisu vise sramota bre! a mogli smo lepo da izguramo!
 
Poslednja izmena od urednika:
Član
Učlanjen(a)
05.07.2009
Poruka
1.161
Ja bih samo želeo da čestitam Grobarima , na prolazu u narednu fazu takmičenja , a pogotovo Jokanoviću , koji je bio u pravu kada je rekao da Partizan neće ispasti od Apoela , kao što je to bio slučaj prošle godine sa Zvezdom. :blum3:
 
Član
Učlanjen(a)
05.07.2009
Poruka
1.161
Ja bi zeleo da prestanes da ismejavas!

Izvini , ali nakon što je Partizan saznao ime protivnika u trećem kolu kvalifikaciju za ligu šampiona , Jokanović je odmah , samouvereno rekao kako Partizan sigurno prolazi , i da nema šanse da im se dogodi bruka koju je Zvezda doživela prošle godine protiv istog tog kluba. Pa takvu izjavu ne bih čak ni ja davao , da sam trener bilo kog kluba. Jokanoviću bi bilo bolje , po mom mišljenu , da batali priču , a da više radi svoj posao , kao uostalom što bi to trebalo da rade i u drugim klubovima u Srbiji. Čak ni ovaj promenjeni sistem kvalifikacija za ligu šampiona , ispostavilo se , i dalje je prejak za klubove sa prostora bivše Jugoslavije. Inače , nije Partizan jedini klub iz bivše Jugoslavije koji se obrukao u kvalifikacijama. prosto mi je bilo neverovatno kako je Dinamo iz Zagreba uspeo da ispadne od nekih levaka (RED BULL iz Austrije).
 
Član
Učlanjen(a)
18.06.2009
Poruka
2.348
Ti takvu izlavu ne mozes dati, jer nikad neces biti na njegovom mestu, kao ni mi .. zato isqlirajmo!
 
Član
Učlanjen(a)
18.06.2009
Poruka
2.348
Partizan u poslednjem kolu kvalifikacija za ligu evrope igra sa Zilinom Slovakia
 
Član
Učlanjen(a)
18.06.2009
Poruka
2.348
"Žilina neatraktivna, ali opasna"

"Žilina neatraktivna, ali opasna"
7. avgust 2009.


2416264554a7c26dc801e6197139832_big.jpg


Fudbaleri Partizana igraće protiv slovačke Žiline u poslednjem kolu kvalifikacija za Evropa ligu.


Slovački vicešampion iznenadio je u prethodnoj rundi kvalifikacija Hajduk iz Splita, pobedom na Poljudu, sa 1:0, posle 1:1 u Slovačkoj. Trener Partizana Slaviša Jokanović ocenio je da je u pitanju ekipa u rangu Apoela i da "crno-beli" ne bi smeli da ponove greške iz dvomeča sa Kipranima.


"Za nas izuzetno bitna utakmica. Protivnik je na neki način sličan kao onaj koji nas je eliminisao u kvalifikacijama za Ligu šampiona - ne preterano atraktivan, ali može da bude opasan. To će biti najbitnije utakmice u Evropi ove sezone. Želimo da popravimo neke stvari koje smo pokvarili na utakmici protiv Apoela i da obezbedimo dodatnih 6 mečeva u Evropi", rekao je Jokanović.

Prvi meč na programu je 20. avgusta u Beogradu, dok je revanš 7 dana kasnije u Slovačkoj.

3720784274a7c26dc907c4283473008_big.jpg


"Ne vidim da je preterano bitno da li igramo prvu kod kuće ili na strani. Ipak, s obzirom da prvu igramo kod kuće bilo bi dobro da ostvarimo prednost koja bi nam olakšala posao u revanšu. Činjenica je da nas očekuje početak prvenstva, da će pojedini igrači u međuvremenu igrati za mladu i seniorsku reprezentaciju i nadam se da ćemo biti adekvatno spremni za ono što nas očekuje protiv Žiline", kaže Jokanović.

Kapiten Partizana Nenad Đorđević smatra da su "crno-beli" dobro prošli, ali da ne bi smeli da ponove greške koje su ih koštale eliminacije iz kvalifikacija za Ligu šampiona.

"Izbacili su Hajduk, ali uz dosta sreće. Ipak, treba ih ozbiljno shvatiti. Osvajali su više puta tokom prethodnih godina titulu u Slovačkoj, biće neizvestan dvomeč, ali se nadam da smo izvukli pouke iz dvomeča sa Apoelom i da neće ponavljati greške", kaže Đorđević.

Fudbaler Partizana Brana Ilić ocenio je da su za prolaz u Ligu Evropa potrebne obe pobede, ali da veruje u uspeh "crno belih".

"U prvom meču moramo da napravimo dobar rezultat i da dobra atmosfera na našem stadionu bude jedan od glavnih aduta. Očekujem dve veoma teške utakmice. Nema pravila, ako hoćemo da prodjemo dalje moramo da dobijemo obe utakmice", rekao je Ilić posle žreba.

"Iz prethodnih iskustava znam da nema lakih mečeva, ali siguran sam da ćemo uspeti da se plasiramo u Ligu Evropa", dodao je on i podsetio da su Slovaci u poslednjih sedam godina četiri puta bili prvaci.
 
Član
Učlanjen(a)
18.06.2009
Poruka
2.348
Slovaci: "Balkan nam je suđen, nismo želeli Partizan"

Slovaci: "Balkan nam je suđen, nismo želeli Partizan"
7. avgust 2009.


Trener Hapal već ima neke informacije o Partizanu, misli da su crno - beli bolji od Hajduka, ali veruje u svoju ekipu. Kapiten Jež smatra da goreg rivala Žilina nije mogla da izvuče. On bi čak više voleo da su dobili Lacio.

zilina-25224220090807082504.jpg


Prve komentare iz Žiline, uspeli smo da pronađemo na jednom tamošnjem portalu. Oni ističu da su im balkanski klubovi suđeni, prošle Levski, ove Hajduk, pa Partizan.

Slažu se da su dobili teškog protivnika.

„Svakako da se radi o velikom klubu, većem i od Hajduka koji smo pobedili. Biće teško i to se mora jasno naglasiti. Koliko sam obavešten, imaju odličan tim. Na nama je da pružimo sve što možemo, ako budemo disciplinovani, i ponovimo igru iz Splita, definitivno imamo šansu“, kaže proslavljeni Pavel Hapal, sada trener „Šošona“.

Kapiten Jež nije želeo Partizan.

„Po meni, to je najteži protivnik, imaju odličan tim i sjajne navijače. Gore, po meni nije moglo. Oni nisu atraktivni kao Lacio, ali su isto tako dobri, nadam se naravno najboljem, no čeka nas jako težak posao“, smatra iskusni fudbaler Žiline.
 
Član
Učlanjen(a)
05.07.2009
Poruka
1.161
Ti takvu izlavu ne mozes dati, jer nikad neces biti na njegovom mestu, kao ni mi .. zato isqlirajmo!

Ja nikad nisam ni razmišljao kako bih ja bio bolji trener od njega , da sam na njegovom mestu , već kako bih ja , da se bavim sportom , strogo vodio računa kakve izjave dajem. Ipak , lepo kaže postovica "ispeci , pa reci".
 
Natrag
Top