FK Partizan

Član
Učlanjen(a)
08.07.2009
Poruka
152
cepanje... laganooo...

nego ljudi dolazi i Mrdja, ove sezone bas imamo svaki deo u timu jak...plejof i malo srece u zrebu i eto nas ponovo u Ligi Sampiona...i sigurno bar 2 pobede :), mozda i osmina finala :)))malo preterah sad :)
 
Član
Učlanjen(a)
08.07.2009
Poruka
152
e to se slazem... mozda treba stoper, npr. isterani nenad djordjevic da se vrati...

Dodato posle 11 minuta:
--------------------------------------------------------------------------

Novi štoper u Partizanu?

00032498.jpg
Partizan ne odustaje od pojačavanja igračkog kadra pred završne mečeve kvalifikacija za Ligu šampiona i početak nove takmičarske godine u Superligi Srbije.

Novo lice na treninzima crno-belih je bivši igrač Železnika i Rada Stevan Bates.

Ipak, sa njim još uvek nije potpisan ugovor, jer je stručni štab srpskog šampiona odlučio da Bates prvo mora da prođe probni rad pre nego što eventualno izbori ugovor sa Partizanom.

Defanzivac je prethodnih godinu dana proveo u Azerbejdžanu, gde je sa uspehom nosio dres Bakua. Pre toga, Bates je jedan period svoje karijere proveo u Francuskoj, odnosno Rusiji, gde je nastupao za Šateruu i Alaniju.
 
Poslednja izmena:
Član
Učlanjen(a)
08.07.2009
Poruka
152
e to se pise po vestima svuda... da ce danas ili u ponedeljak Mrdja da potpise ugovor, a da ako do toga stvarno dodje onda ce Cleo da ode u Lacio... nisam bas zadovoljan tim, niti mi se svidja da Cleo sada ode, vise ce dobiti para ako onde npr. na pola sezone...
 
Učlanjen(a)
10.08.2009
Poruka
2.588
izjavi za portal Mondo, predsednik Partizana odbacio najave da će njegov klub dovesti Mrđu i da će prodati Klea. Partizan će se pojačati, ali Stevanom Batesom.
Dragan Đurić demantuje da Partizan pregovara sa Vojvodinom oko Dragana Mrđe i da će najbolji strelac lige u prošloj sezoni zameniti Klea, koji je na meti Rimljana.

"To su budalaštine i gluposti, ne dovodimo Mrđu i ne prodajemo Klea", rekao je prvi čovek crno - belih.

Mediji tvrde suprotno, već desetak dana u javnosti kruži priča da je Partizan zagrizao za kapitena Vojvodine kome je, izgleda, propao transfer u Španiju.

Danas se pojavila vesti da će Mrđa biti zamena za Klea, koga traži Lacio.

U Partizanu, će, po svemu sudeći angažovati Batesa, jer je trener Stanojević bio zadovoljan onim što je video juče protiv BASK - a, u prijateljskom meču.
 
Natrag
Top