FK Partizan

Član
Učlanjen(a)
18.06.2009
Poruka
2.348
Od subote ulaznice za Apoel

Od subote ulaznice za Apoel
31. jul 2009.

8024295654a72ebb8c7755726338483_big.jpg

Prodaja ulaznica za revanš utakmicu trećeg kola kvalifikacija za Ligu šampiona između Partizana i Apoela počinje u subotu.

Revanš meč je na programu u sredu od 20.45h. Kiparski šampion ima prednost od 2:0 iz prvog meča. Ulaznice će koštati 400 dinara za južnu i severnu, 800 dinara za istočnu i zapadnu tribinu, odnosno 1.5000 dinara za ložu.

Blagajne na stadionu u Humskoj biće otvorene u 10 sati. Takođe, navijači mogu da kupe ulaznice na svim prodajnim mestima Tiketlajna, ali i da ih naruče preko sajta Ticketline.

Srpski šampion saopštio je da će za utakmicu protiv Apoela važiti i sezonske ulaznice, kao i da su mesta na stadionu numerisana.

Izvor: b92

Član
Učlanjen(a)
04.07.2009
Poruka
283
ale aleeeeee!!!! partizan olleeee!!!
svetsko ime je njemu dajem svee!!!

MOJNE SE NAJEBEM KEVE APOELU BRE :)

Član
Učlanjen(a)
18.06.2009
Poruka
2.348
ale aleeeeee!!!! Partizan olleeee!!!
SVETO ime je njemu dajem svee!!!

+ PSOVANJE ?

Član
Učlanjen(a)
18.06.2009
Poruka
2.348
Krstajić propušta i revanš!

Krstajić propušta i revanš!
1. avgust 2009.

00007151.jpg

Mladen Krastajić je zbog povrede zadnje lože propustio prvu utakmicu koju je Partizan igrao protiv APOEL-a na Kipru. Očekivalo se da će iskusni defanzivac crno-belih biti spreman za revanš u Beogradu, ali će po svemu sudeći Krstajić propustiti i drugu utakmicu trećeg kola kvalifikacija za Ligu šampiona.

Prema procenama klupskih lekara, moraće da miruje najmanje dve nedelje.

Član
Učlanjen(a)
18.06.2009
Poruka
2.348
Moreira: Biće 3:0!

Moreira: Biće 3:0!
1. avgust 2009.

00007147.jpg

Kreator Partizanove igre, Almami Moreira, ubeđen je da će Partizan pobetiti APOEL i plasirati se u četvrto kolo kvalifikacija za Ligu šampiona.

- Sve moramo da im naplatimo! Iduće srede nema nikakvog izgovora. Može da bude vrelo, može da bude hladno, mogu da padaju i kiša i sneg, moramo da pobedimo sa tri razlike i plasiramo se u naredno kolo.

Najbolji fudbaler Partizana bio je "odsečen" u prvoj utakmici odigranoj u Nikoziji. Nedostajale su njegove lopte, ali je i trener protivničke ekipe znao odakle dolazi najveće opasnost, pa je posebnu pažnju obratio na "desetku" Partizana.

- Svi smo bili slabi, ja prvi. Nismo uspeli da dođemo do igre, ali što se revanša tiče, uopšte me ne zanima da li ćemo igrati lepo za oko ili ružno, bitno je samo da pobedimo i eliminišemo Kiprane. Uopšte sebi ne treba da postavljamo pitanje da li to možemo da uradimo. Mi to moramo da uradimo - jasan je Almami Moreira.

Član
Učlanjen(a)
04.07.2009
Poruka
283
Gavrančić: Razmišljam samo o APOEL-u, Herta ni u mislima!

00007203.jpg
Poslednjih dana sve su intenzivnije priče o Goranu Gavrančiću i berlinskoj Herti koja je zainteresovana za iskusnog štopera. Ipak, fudbaler Partizana kaže da je isključivo koncentrisan na svoj klub i revanš sa APOEL-om.

- U prvom planu mi je utakmica sa APOEL-om. Sve misli okrenute su ka sredi i želji da eliminišemo Kiprane i tako napravimo još jedan korak ka eliti. Dok se to ne završi ne želim da razmišljam o drugim stvarima - poručuje Gavrančić.

Posle poraza od APOEL-a u Humskoj je vanredno stanje. Crno-beli se spremaju za veliki okršaj sa šampionom Kipra i nadaju se da ipak mogu da prestignu prednost rivala iz prve utakmice od 2:0 i plasiraju se u četvrto kolo.

Trener Slaviša Jokanović i ostatak stručnog štaba preuzeli su sve mere opreza pred revanš. Treninzi crno-belih biće zatvoreni do utakmice sa Kipranima, a sve to kako bi ekipa u miru, izolovana, mogla da se sprema za meč.

Član
Učlanjen(a)
18.06.2009
Poruka
2.348
Diara: "Biće 4:0"...Mirosavljević: "Mnogo priča i loš je prognozer"

Diara: "Biće 4:0"...Mirosavljević: "Mnogo priča i loš je prognozer"
3. avgust 2009.

nenad4510020090717151715.bmp
VS.
diara3558020090620135456.bmp

Varnice sevaju, Senegalac smatra da će Partizan razbiti Kiprane i da će on i Kleo iskoristiti sporost štopera Apoela. Mirosavljević uzvraća da Diara mnogo priča bez pokrića, da je krivac za poraz u prvoj utakmici i da je i pred prvi meč prgonozirao laganu pobedu crno - belih.
Pred revanš meč Partizana i Apoela, Nenad Mirosavljević je ponovo bio meta srpskih medija. On je ponovio ranije izjave da njegov tim ima veliku prednost, ali da ništa nije gotovo. Sanja gol u revanšu.

„Znam šta nas čeka, objasnio sam saigračima. Međutim ofanziva Partizana je uvek mač sa dve oštrice i otvoriće nam prostor za kontru“, kaže iskusni napadač.

Kaže da je čitao na netu izjavu Diare da će Partizan slaviti sa 4:0.

„Diara mnogo priča, prognozirao je i prvi meč, i tvrdio da će dati gol. Od toga nije bilo ništa, čak, bio je i tragičar, jer da je dao gol u prvom poluvremenu, priča bi u Nikoziji bila sasvim drugačija“, rekao je Mirosavljević.

Podsetimo, napadač Partizana, je juče analizirajući protivnika rekao da je poslednja linija spora, da im je lako pobegao, ali da će za razliku od prvog meča morati da bude precizniji.

On najavljuje drugačiji pristup meču i visoku pobedu koja će Partizan odvesti u poslednju rundi kvalifikacija.

Natrag