FK Partizan

Član
Učlanjen(a)
18.06.2009
Poruka
2.348
Đurić predsednik Partizana

Đurić predsednik Partizana

djuric19306020091221131329.jpg

Skupštini prisustvuje 56 delegata, nema Zečevića, tenzije primetne, Ljubiša Tumbaković predložio Miloševića. Potpredsednik Jovičić predstavio rad uprave u poslednjih godinu dana. Posle glasanja 34 delegata, odnosno većina, izjasnila se za Dragana Đurića.
Skupštini Partizana prisustvuje 56 delegata, a Savo Milošević je postao kandidat pošto ga je preldložio njegov bivši trener Ljubiša Tumbaković.

Na Skupštini se nije pojavio Žarko Zečević, prošle su prve dve tačke dnevnog reda, usvojen je izveštaj UO o radu koji je potpredsednik Jovičić označio kao odličan.

On je ocenio da kritike koje su trpeli poslednjih meseci nisu na mestu.

Inače Savo Milošević i Dragan Đurić se nisu pozdravili, a primetna je i velika tenzija.

Naravno, Dragan Đurić je kandidat UO, i on će izložiti svoj plan uz video prezentaciju.

Skupštin prisustvuje i finansijer Hajduka, Nikola Džomba.

Đurić je izložio plan putem 15 - minutnog filma na video bimu.

Savo Milošević je u obraćanju izložio da je izveštaj potpredsednika Mileta Jovičića bajka i da se on s tim ne može složiti.

"Ja ću obezbediti ono što obećam", rekao je Milošević na početku svog govora.

On je svoje izlaganje bazirao na marketingu koji mora da se popravi jer klub ne ostvaruje prihod, između ostalog ni od stadiona. Takođe, Savo Milošević smatra da klub mora da radi tranparentnije da se otvori prema javnosti i bolje se pozicionira. On namerava, između ostalog da posebnu pažnju obrati i na popravljanje imidža navijača, koji su u prošlosti svojim ispadima mnogo koštali klub.

Prema poslednjim informacijama posle glasanja, Dragan Đurić je dobio 34 glasa i postao predsednik Partizana.

Učlanjen(a)
08.02.2009
Poruka
5.533
Ma meni je sve ovo sumnjivo, ja za tog Đurića nisam ni čuo iskreno....niti me nešto zanima. Ali mesec dana se priča o toj nekoj kandidaturi Save za predsednika i onda tu dođe "neki" (reći ću neki jer je za mene totalni anonimus) Đurić i dobije ga. Znači rofl --> :rofl: Ispalio se sava

Član
Učlanjen(a)
26.11.2009
Poruka
1.561
Da...tu si u pravu,ko je taj Djuric,sta radi,cime se bavi niko nezna...

Član
Učlanjen(a)
20.07.2009
Poruka
1.228
Verovali ili ne Djurić je dobio 34 glasa a Savo mIlošević samo ponižavajićih 2. Pukla je bruka iza Save Miloševića.

Član
Učlanjen(a)
18.06.2009
Poruka
2.348
Duric je novi-stari predsednik Partizana, a Savo je dobio samo 1 glas, to mu je dao njegov bivši trener Ljubiša Tumbaković koji ga je i predlozio!

Član
Učlanjen(a)
18.06.2009
Poruka
2.348
Stevanović kao Ser Aleks, Krstajić pripravnik?

Stevanović kao Ser Aleks, Krstajić pripravnik?

tomic-velika7475020091019024351.jpg

Funkcija sportskog direktora ostaje upražnjena. Tomića čeka smena, Stevanović će imati ulogu menadžera kao u Engleskoj, a fotelja direktora na leto čeka Krstajića, koji će se tokom proleća spremati da je preuzme.
Bilo je mnogo kombinatorike, kada se govorilo o novom sportskom direktoru Partizana, ali svakako da je jedna stvar sigurna, Ivan Tomić neće ostati na svom mestu.

Kratki spojevi sa upravom, nastali posle odlaska Mirkovića i Petrića, kao i odlaska Slaviše Jokanovića su nastavljeni podrškom koju je pružio Savi Miloševiću u trci za predsednika.

To je bila kap koja je prelila čašu, pa će na narednom UO, prvom u novom sazivu, Tomić biti smenjen.

Uz Đurića su pominjana mnoga imena kao kandidati za sportskog direktora, ali je sada najbliža varijanta da ta funkcija ostane upražnjena.

Naime, Momčilo Vukotić nije želeo da bude prelazno rešenje, funkcija bi trebalo da sačeka Mladena Krstajića, koji će se letos oprostiti, a do tada, pišu “Novosti”, u prelaznom periodu bi ulogu tim menadžera trebalo da obavlja Goran Stevanović.

To znači da će Stevanović biti poput engleskih menadžera, dakle imaće glavnu reč u zimskim transferima i praktično samostalnost u odlučivanju, kada su u pitanju novi igrači.

Pomagaće mu Krstajić, koji će se tokom proleća spremati da preizme funkciju.

Ovo je naravno srednje rešenje do leta, kada će, po svemu sudeći Mladen Krstajić postati sportski direktor.

Član
Učlanjen(a)
18.06.2009
Poruka
2.348
Bjeković: "Mlad je Savo..."

Bjeković: "Mlad je Savo..."

bjekovic9309020091221131940.jpg

Lepo je rekao Čerčil da ne poznaje nijednog čoveka koji nije u mladosti bio levičar, a u starosti konzervativac. Bjeković koji je postao trener Partizana u 37. godini smatra da je Savo Milošević isuviše mlad.
Nenad Bjeković se opredelio za Dragana Đurića na sinoćnjoj Skupštini kluba, a za razliku od većine je obrazložio svoj izbor.

“Mislim da je Đurić pravo rešenje, bio sam svedok da je dobro radio posao u Partizanu i zaslužuje poverenje”, izjavio je nekadašnji sportski direktor Partizana za “Kurir”.

Ovakva njegova odluka se naslućivala, jer je između redova kritikovao Miloševića što svoje primedbe na organizaciju Skupštine iznosi u javnosti umesto na samoj sednici.

Ipak, imao je poruku i za poraženog.

“Savo je još mlad, ima za njega vremena”, rekao je Bjeković.

Interesantno, 1984. Nenad Bjeković je sa 37 godina postao trener FK Partizan, praktično par godina posle završetka karijere.

Sada kao penzioner, verovatno je konzervativniji, i drugačije gleda na to kada je čovek “dovoljno star” da stigne do neke rukovodeće funkcije.

Član
Učlanjen(a)
26.11.2009
Poruka
1.561
Kakav je retard ovaj Bjekovic...Da je Savo postao predsednik Partizan bi dobio mnogo bolja pojacanja ovako nista..

Natrag