Ja sam skinuo skoro 4.6 beta,reko bice bolja,ona nesto i negde bolje radi,a negde zeza inace ja imam Win.7 32 bit-a,a komp mi podrzava 64 bita,ali dosad nijednom nisam uradio 64 bit-ni OS,a neznam ni saqm zasto.Imam pored Mozille i Chrome,pa se tako zezam,cas jedan,cas drugi pretrazivac.Moram probati kada mi ode ovaj OS 64 bit-ni.
Vratio mozillu na 45-icu,manje problema.Od 43,nijedna sledeca verzija nije dobra.Neznam sto to rade.Samo teraju ljude da menjaju pretrazivace.A navika je gadna,tesko se covek odvikava od nekih stvari.
Pa zavisi sta koristis od addonova!
Ili probaj da reinstaliras flash player sa nekim programom revo uninstaller ili my uninstaller na najnoviju verziju po nekad hoce i on da zeza kao i javu!
Radio deinstalaciju Flash-a i instalirao najnoviju verziju i samo ovde na forumu,flash crash-uje i pravi problem,nigde vise.Nasao sam kako bi to trebalo srediti u podesavanjima,ali ne uspeva.Malo,malo izadje upozorenje i odma zabaguje.Nije prblem,ali mnogo puta treba kliknuti na "prijavi "Crash",ali ponavljam,samo ovde na forumu,nigde vise ne pravi problem.