Koristite zastareli pregledač. Možda neće pravilno prikazivati ove ili druge veb stranice. Trebali biste nadograditi ili koristiti alternativni pregledač.
Lajanje na zvezde,Mi nismo andjeli 1,Prljavi ples,Top-Gan,Beleznica,Flesdens.........i jos mnogo,ali ove sto sam nabrojala mogla bi da gledam stalno ne bi mi dosadili nikad.
od nasih domacih filmova najbolji je Maratonci trce pocasni krug negde sam procitao kazu ko nezna nijednu repliku iz tog filma ne moze sebe nazvati filmofilom
Pa većina domaćih, a od stranih... pa pokušaću navesti par komada: Igra(The game-Michael Douglas); Forest Gump; Kum 1-2-3; Povratak u budućnost 1-2-3; Winnetou(bilo koji ima ih puno); Kad jaganjci utihnu; kaubojci sa John Wayneom; Tri musketira(zadnja verzija Čarli Šin, Kifer Saterlend); Ples sa vukovima; Na vatrenoj liniji(Klint Istvud); Bjegunac(Harison Ford); Alpinista(Stalone); Bijeli očnjak; Kišni čovjek(Dastin Hofman, Tom Kruz); Goli pištolj 1-2-3, Sandokan(ovo je serija); Mrak film svi dijelovi itd... Ovo je ujedno i moja preporuka ako neko nekim čudom nije odgledao nešto od ovog. Ima toga još ali mi se ne da kontati više. Pozz svima!!! [FONT="][/FONT]