FC Manchester United ~ Crveni Đavoli

LEGEND
Učlanjen(a)
14.12.2009
Poruka
29.042
Ferguson: Sve sudijske odluke u korist Čelsi

Ferguson: Sve sudijske odluke u korist Čelsi


Menadžer Mančester junajteda tvrdi da je njegov tim oštećen za očigledan penal, a da se "plavcima" priznaju neregularni golovi.

v204883p0.jpg



Aleks Ferguson je "izgoreo" posle poraza Mančester junajteda od Arsenala u nedelju u Londonu (0:1). Menadžer "crvenih đavola" osuo je drvlje i kamenje po sudijama tvrdeći da je skovana teorija zavere kako bi Čelsi postao šampion.

Junajted i Čelsi sastaće se narednog vikenda i taj derbi mogao bi da ima presudan uticaj na rasplet u prvenstvu. "Plavci" zaostaju samo tri boda za liderom, iskoristili su poraz konkurenta u borbi za titulu pošto su u subotu savladali Totenhem (2:1) golovima koji to nisu bili.

"Sve sudijske odluke išle su u korist Čelsija, koji sada ima šansu da osvoji titulu", jasan je bio Ferguson.

"Oni (Čelsi) su pobedili jer su im priznata dva sumnjiva gola, a nama nije dosuđen očigledan penal nad Majkl Ovenom u 87. minutu. U važnim utakmicama sudije ne vide očigledno samo kada smo mi u pitanju", nastavio je menadžer Mančester junajteda.

Ferguson se zatim osvrnuo i na igranje rukom Nemanje Vidića u prvom poluvremenu kada je Arsenal oštećen za penal.

"To je bilo teško videti... Samo se Van Persi bunio. A prekršaj Klišija nad Ovenom su svi videli", zaključio je Aleks Ferguson.

(MONDO, foto AP)

 
Član
Učlanjen(a)
15.05.2010
Poruka
773
hehe,zeza i fergi.ruka vidića je bila vidljiva iz aviona bar na tv-u penal nad ovenom nisam video.samo mi nije jasno kako nisu uspeli dobiti raspali arsenal koji se ne može sastaviti
 
Član
Učlanjen(a)
18.02.2010
Poruka
4.679
Unitedu rekordni 19. naslov: Chicarito i Vidić srušili Chelsea


Nogometaši Manchester Uniteda nadomak su rekordnoj 19. tituli u Premiershipu. 'Crveni vragovi' slavili su protiv Chelsea u 36. kolu, a za potvrdu naslova treba im bod



UvZ7p.jpg





Manchester United dijele milimetri do rekordnog 19. premierligaškog naslova! 'Crveni vragovi' su u izravnom dvoboju 36. kola Premiershipa porazili Chelsea 2-1 golovima Hernandeza i Vidića, a u sljedećem kolu potreban im je samo bod za matematičku potvrdu titule.
Sir Alex Ferguson i njegovi 'vragovi' bili su pod velikim pritiskom uoči utakmice nakon što su u zadnja dva mjeseca umalo prokockali prednost od 15 bodova nad Londončanima. No, Škot nije morao strahovati jer je u napadu imao čudesnog Javiera Hernandeza koji je već nakon 36 sekundi matirao Petra Cecha i izazvao erupciju oduševljenja na Old Traffordu!
Meksikanac je odlično iskoristio nesmotrenost Davida Luiza koji je gurnuo loptu Chicaritu koji je u situaciji jedan na jedan lako matirao golmana.

'Nabrijani' Manchester United nastavio je s napadima koji je mogao već nakon 15 minuta osigurati velikih 3-0, no Rooneyjevi pokušaji nisu završili u gostujućoj mreži. No, samo osam minuta kasnije pitanje pobjednika riješio je Nemanja Vidić nakon ubačaja Giggsa s lijeve strane. Srpski reprezentativac iskoristio je uspavanost Chelseajeve obrane i lakoćom poentirao za 2-0. 'Blues' je pokazao 'zube' u dva navrata u razmaku od pet minuta, ali Van der Saar skida Kaluov i Drogbin pokušaj.
- Nadam se da nas veliki sudački previd neće koštati pobjede. Howard Webb je sigurno najbolji sudac u zemlji. No, nadam se da će se nama ovaj put sreća nasmiješiti - strahovao je uoči utakmice Ferguson, a kako se i pokazalo s razlogom.

Unitedov 'igrač' sudac Webb ponovo je igrao glavnu ulogu. Poštedio je Branislava Ivanovića drugog žutog kartona krajem prvog dijela, a u nastavku nije dosudio penal nakon što je Lampard s ispruženom rukom zaustavio loptu.
Malu nadu gostima dao je Frank Lampard smanjenjem na 2-1, ali Chelsea je na kraju mogao biti zadovoljan što je primio samo dva gola.

Unitedu dovoljan bod za potvrdu naslova

U preostala dva kola Manchester United ide na nogu Blackburnu kod kojeg će tražiti bod koji mu je dovoljan za matematičku potvrdu naslovu, a u zadnjem kolu dočekuju Blackpool, dok Chelsea za tjedan dana ugoušćuje Newcastle, a posljednju utakmicu sezone igra kod Evertona.



http://rutube.ru/tracks/4409792.html?v=5087549d12c964e0542434b9f4fdacdf

http://rutube.ru/tracks/4409883.html?v=4d5a2aed9f9f3d7a0b06f82dc1fc05ee


Izvor: 24sata
 
Poslednja izmena:
Član
Učlanjen(a)
05.09.2009
Poruka
7.315
Vidić i Oven zdravili "sokom od jabuke"

Nemanja Vidić, kapiten Mančester Junajteda, dao je sebi malo oduška, sasvim zasluženo, posle ovajanja 19. klupske titule.
Srpski reprezentativac je, proslavljajući trofej nakon remija u Blekburnu, otišao u jedan noćni klub, gde je u društvu klupskih saigrača ostao do kasno. Žurka je bila na nivou kluba kao što je Mančester Junajted - svetska, a Vidić je pokazao da je žestok i kada je u pitanju piće.

nemanja.jpg


Ništa od ovoga ne bismo saznali da Nemanjin kolega iz odbrane Rio Ferdinand nije okačio fotografije na svom Tviter profilu. Inače, na slici pored našeg reprezentativca je Majkl Oven, napadač "crvenih đavola".

rio.jpg



(smedia.rs)
 
Član
Učlanjen(a)
22.12.2009
Poruka
448
igraju lep fudbal u zadnje vreme i imaju pobednicki duh,jeste da navijam za Barcu,ali mislim da Mancester moze da im se suprotstavi
 
Član
Učlanjen(a)
31.07.2010
Poruka
2.814
Posle pehara u prvenstvu, nadam se da će Vidić podići pehar i lige šampiona. :D Barselona jeste favorit, ali Mančesteru odgovara što se utakmica igra na Vembliju, a verujem da mogu da ukrote fudbalsku zver kakva je Barselona. yes3
 
Natrag
Top