FC Internazionale Milano ~ Nerazzurri

Dali će Eto igrati bolje u Interu od Ibrahimovća?

• Da

Votes: 1 12,5%
  • Ne

Votes: 7 87,5%

• Total voters
    8
  • Poll closed .
Član
Učlanjen(a)
26.11.2009
Poruka
1.561
Bas si duhovit..sram vas bilo Izgubili ste od Kaljarija..nemam komentar.

Poslednja izmena:
Član
Učlanjen(a)
20.07.2009
Poruka
1.228
Navijač Intera teško povređen

00015149.jpg
Navijač italijanskog fudbalskog kluba Inter teško je povređen i nalazi se u komi pošto je pao sa tribina stadiona San Siro tokom današnje utakmice između njegovog kluba i Fiorentine, prenosi Beta.

Navijač Intera je upao u prostor ispod zaštitne ograde stadiona kada je proslavljao pogodak Dijega Milita u 85. minutu utakmice, kojim su "plavo-crni" došli do pobede, prenela je agencija ANSA.

Kako se navodi, 36-godišnji muškarac je hitno prevezen u bolnicu i nalazi se u kritičnom stanju.

(sportal.rs)

Član
Učlanjen(a)
13.02.2009
Poruka
1.014
Bas si duhovit..sram vas bilo Izgubili ste od Kaljarija..nemam komentar.

Naravno da sam duhovit, uvek sam takav. ;)

Ni ja nisam imao komentar kad je Chelsea izgubio od Wigana 3:1, a taj isti Wigan je izgubio od Spursa 9:1. Hahaha....ne znam šta je veća sramota. :blum3:

Poslednja izmena:
Član
Učlanjen(a)
26.11.2009
Poruka
1.561
Ali je pobedio Liverpool,.Man.Utd. i Arsenal a kad ste vi pobedili Inter i Milan sram te bilo..

Član
Učlanjen(a)
13.02.2009
Poruka
1.014
Ali je pobedio Liverpool,.Man.Utd. i Arsenal a kad ste vi pobedili Inter i Milan sram te bilo..

Taj premoćni inter o kom vi pričate ne zna šta je pobeda protiv Juventusa, toliko su moćni da nisu mogli ''slabašni'' Juventus koji je došao iz druge lige da pobede na svom stadionu, nego su igrali 0:0.

A Milan je svoju dozu dobio prošle sezone, čisto podsečanja radi bilo je 4:2 za Juve.

A dobio je i Real, i to na u sred Madrida 2:0, toliko i o moćnom Realu.

Zato, tišina!

Član
Učlanjen(a)
26.11.2009
Poruka
1.561
Dobro,dobro,samo ti znas o cemu pricas,ti si najpametniji i ti si uvek u pravu..

Član
Učlanjen(a)
13.02.2009
Poruka
1.014
Naravno da uvek znam o čemu pričam, da ne znam ne bih se javljao uopšte. ;)

A da li sam najpametniji i da li sam uvek u pravu to ne možemo ni ti ni ja da ocenimo, ima ko daje sud o tome. ;)

Natrag