FC Internazionale Milano ~ Nerazzurri

Dali će Eto igrati bolje u Interu od Ibrahimovća?

• Da

Votes: 1 12,5%
  • Ne

Votes: 7 87,5%

• Total voters
    8
  • Poll closed .
Član
Učlanjen(a)
20.07.2009
Poruka
1.228
Ovo je najsmrdljivi klub na celom svetu, nema vežih smećara od intera.

Gde ste bili 15 godina, j*** vas Moratti!?

Jeste Juventus je osvajao dok je bio tu Zidan, čim je Zidan otišao Juventus ne može ni da priđe Interu. I sad je došlo doba Intera. CAMPIONI D'ITALIA, 4 godine za redom.

Član
Učlanjen(a)
13.02.2009
Poruka
1.014
Jeste Juventus je osvajao dok je bio tu Zidan, čim je Zidan otišao Juventus ne može ni da priđe Interu. I sad je došlo doba Intera. CAMPIONI D'ITALIA, 4 godine za redom.

Vidi se da imaš svega 13 godina. Italijanski i fudbal uopšte pratim malo duže od tebe.

Zidan je iz Juventusa otišao 2001. godine, od tada Juventus je bio šampion 2002/2003, 2004/2005 i 2005/2006.

Onda je izbio Calciopoli (farsopoli) i Juventusu su oduzete titule iz sezona 2004/2005 i 2005/2006. Ova druga je dodeljena interu, prva nije nikom, za nju se čak nije ni vodio sudski spor ali je ipak oduzeta Juventusu.

inter je pre tih poklonjenih titula, bio šampion krajem osamdesetih, ako se ne varam. Nisu znali šta znači reč titula skoro 20 godina, zato se ne javljaj, molim te.
Kada je Juve prebačen u Seriju B, a Milan počeo prvenstvo sa -8 bodova bilo je jasno da će inter osvojiti prvenstvo, nisu imali pravog konkurenta, tako je bilo i do sad.
To je rekao i vaš dragi trener, slepac slepi Mourinho, kada je izvređao sve igrače intera rekavši da su govna i da nikada ne bi bili šampioni da nije bilo calciopolia.

Inače, za tvoju informaciju, neretko se dešavalo da je Juve imao i po 20 bodova više od intera u šampionatima.

I još jedan zanimljiv podatak za tebe.
Juventus u Italiji ima 11 miliona navijača, inter i Milan po 5 -5.5 miliona, što prostom računicom daje da zajedno nemate navijača koliko Juventus ima.
Širom planete ima nas oko 140 miliona.

Ovakve i slične podatke mogu da ti iznosim tri dana. Ne znaš ti sinko ko je Juve, i kakva je to velesila fudbalska.
Ali ne mari, još si ti mali, naučićeš neke stvari. ;)

Forza Juve Per Sempre!

Poslednja izmena:
Član
Učlanjen(a)
20.07.2009
Poruka
1.228
Nekad bila,

2005-2006:
1.Inter 76
..
20. Juventus 0

2006-2007:
1.Inter
...
Juventus u Seriji B verovatno prvi sa najmanje +10 boda

2007-2008
1. Inter 85
..
3. Juventus 72

2008-2009

1. Inter 84
2. Juventus 74

Kao što se vidi Inter je od Juventusa u poslednje četiri sezone imao bar deset boda više.
:dance2::dance2::dance2::dance2:

Član
Učlanjen(a)
13.02.2009
Poruka
1.014
E moj sine, ne znaš ti šta je fudbal.

Kad si tako dobar statističar potraži isto tako rezultate od 1990 pa na vamo.
Dobro protumači i prebroj se.

Kad sve skontaš, javi se. ;)

Član
Učlanjen(a)
20.07.2009
Poruka
1.228
A ono u predhodnom postu si napisao da je Murinjo rekao igračima da je titule osvojio kao poklone i to je bilo u meču sa Atalantom kada su gubili 3-0.
E moj sine, ne znaš ti šta je fudbal.

Kad si tako dobar statističar potraži isto tako rezultate od 1990 pa na vamo.
Dobro protumači i prebroj se.

Kad sve skontaš, javi se. ;)
Vidi ja ne kažem da je Juventus glup tim, on je odličan, pre je priznajem bio odličan tim i bolji od Intera ali vidljivo je da je Inter sada uspešniji.

Poslednja izmena:
Član
Učlanjen(a)
13.02.2009
Poruka
1.014
Ovo nije J od Juventusa od pre farsopolia, ovo je jedna velika 0, ali i kao takav je veći tim od intera. Zato što nama niko ne treba da pokloni titule, nama mogu samo da ih ukradu takvi kao što su Moratti i družina, oni koji ulažu milione a Kup im je vrh. E takav ti je inter. Svake godine se ulažu milioni a nikada veći trofej od sredine 80-tih do poklonjene titule za sezonu 2005/2006 niste osvojili, a inače ako nisi znao Kup (Coppa Italiana) ti je tačmičenje od kojeg velikani dižu ruke, a velikani su 20 godina u Italiji samo Juve i Milan, a timovi kao što su inter, Roma, Lazio, Parma...oni se kolju za Coppu.

Pa je onda tako prebogatom Massimu Morattiu bilo krivo što ima para a tim ne može ništa da uradi pa se malo opustio, smiislio splekte i sklonio Luciana Moggia.

Ali ne boj se, Moggi je sada osobođen svi optužbi, Morattieve spletke polako jedna za drugom izlaze na videlo, svedoci na sudu su mu smešni a konačna presuda se očekuje u Januaru.

Postoje i velike šanse da nam se vrati oduzeto, a to su dva Scudetta. Ali otom potom.

Žao mi je što si tako mlad, pa nisi imao prilike da pratiš italijanski fudbal od kad i ja. Da jesi, sad ne bi navijao za najomraženiji i najsmrdljivi tim u Italiji.

Ali mlad si, imaš još vremena da se predomisliš. ;)

Učlanjen(a)
08.02.2009
Poruka
5.533
Mnjiiii, da se javim i ja.....

Što se tiče Intera nikako ih ne gotivim, ne zbog Intera kao kluba, nego zbog navijača kao paljevina....kao što kaže Kimi Inter nije bio niko i ništa (ne baš niko i ništa, ali ništa ozbiljniji od Lacija,Rome pa i Parme) do tog mafijaškog sranja, onda kad je iz Juventusa četvrtina tima otišla, a za Milan svi znamo (penzioneri) onda se vi navijači pravite neke "mudonje" i hvalite sa ovim titulama gde su vam parirali Roma, Udineze, Sampdorija i ostale smejurije, a to mrzim, a zbog toga na neki način i Inter.

A što se tiče Juvea, nekad bilo, više nije :)

Član
Učlanjen(a)
20.07.2009
Poruka
1.228
A što vas dvojca ne otvorite temu "Pljuvanje Intera" i tu ga lepo ogovarajte do mile volje a molim vas da u mojoj temi pričamo o Interu danas i njegovim utakmica. A što se tiče promene kluba budi UVEREN da neću, jel kući imam Original dres iz sezone 2009/2010 planiram da kupim šal i kapu, i kad su navijači Juventusa toliko dobri zašto su Balotelija vređali kada je POŠTENO dao gol. A?

Poslednja izmena:
Član
Učlanjen(a)
26.11.2009
Poruka
1.561
Inter je najbolji klub u Italiji.Mnogo bolji od Juventusa.

Natrag