FC Barcelona ~ Katalonci

Da li ce FK Barselona ponovo osvojiti ligu sampiona? Sta vi mislite?

• Da, hoce

Votes: 75 61,0%
  • Ne, nece

Votes: 24 19,5%
  • Ne verujem

Votes: 9 7,3%
  • Mozda

Votes: 15 12,2%

• Total voters
    123
Član
Učlanjen(a)
22.12.2009
Poruka
448
a koji to igrac iz intera moze da prodje Barcinu odbranu??!!i koji to odbrambeni iz istog moze da zaustavi mesija?

Učlanjen(a)
08.11.2009
Poruka
45
a koji to igrac iz intera moze da prodje Barcinu odbranu??!!i koji to odbrambeni iz istog moze da zaustavi mesija?

Samuel Eto može proći Barsinu odbranu a Mesi nije nezaustavljiv, jeste dobar igrač ali ne treba pretjerivati. Volim Barselonu, njihov stil igre ali nije ni Inter ekipa za potcjenjivanje!

Član
Učlanjen(a)
22.12.2009
Poruka
448
Eto moze sam da predje Puyola i Piquea....O BOZE sta sve necu da procitam....pa ako MESSI nije nezaustavljiv onda je Eto 110% zaustavljiv...njega moze samo da usere i NISTA VISE....Puyol i Pique su igrali sa njim,znaju kako dise...a Messi je covek koji sam resava utakmicu...inace...Inter je jedva pobedjivao sa 1-0 obe tekme...u prvoj tekmi Barcelona je imala takve sanse da je ono bolesno sta su promasivali..ali sve jedno u drugoj se video sav kvalitet kada im 2 igraca iz odbrane koja stalno igraju zajedno nisu bila na terenu...pa cak i u spicu,nisu igrali Henry i Ibrahimovic koji su kljucni za Barcelonin napad...

Učlanjen(a)
22.08.2009
Poruka
4.109
u grupnoj fazi prva utakmica u milanu 0:0, u barceloni 2:0, barca dobila sa pola ekipe.
eto da je ostao u formi ostavila bi ga barca sebi,pokazao je dosad koliko je dobar, u zadnje vrijeme vise je na klupi nego sto igra. u barceloni zadnju sezonu kad je osvojeno sest trofeja messi je dao vise golova od njega u svim takmicenjima. interu svaka cast jako postujem tu ekipu, al ovo im je vrh , nema dalje.

Član
Učlanjen(a)
22.12.2009
Poruka
448
ma eto je smesan...ja sam ga mrzeo i dok je u Barci igrao...jedina pretnja za Barcu jesu Milito i Snajder....ostali su manje-vise...

Učlanjen(a)
22.08.2009
Poruka
4.109
nemoj tako, sammu je dao barci mnogo, al sve ima svoj pocetak i kraj. zelim mu sve najbolje u interu.

Član
Učlanjen(a)
20.07.2009
Poruka
1.228
Pričajte vi šta hoćete ali Inter ide u finale, Inter igra srcem a ne nogama.

Učlanjen(a)
22.08.2009
Poruka
4.109
ja sam samo rekao sta mislim o etu,pritom nemisleci nista ruzno. al realno gledajuci nemozete dalje jer mi nismo celzi, mi smo nocna mora.

Član
Učlanjen(a)
26.11.2009
Poruka
1.561
Kada je Celsi igrao sa Interom ja sam potcenio Inter i Inter je prosao dalje...kako se kaze na greskama se uci...e pa ja sam naucio da ne treba potcenjivati protivnika. Iskreno meni bih bilo drago da bilo ko prodje dalje, jer su to dva kluba koja obozavam. Ako Barselona slucajno prodje bilo bih mi drago jer bi mi to bila neka osveta Interu. Bilo da prodje Inter ili Barsa jedan od njih OSVAJA verujte mi.

Natrag