FARMA 3 (2010) - Pobednik

FARMA 3 (2010) - Pobednik

  • Andrija Djogani - Baki B3

    Votes: 3 3,9%
  • Bata Zdravković

    Votes: 7 9,1%
  • Branislav Janković - Bane

    Votes: 2 2,6%
  • Ekrem Jevrić - Gospoda

    Votes: 22 28,6%
  • Eva Ras

    Votes: 6 7,8%
  • Jasmina Rakitić - Jasmina Ana

    Votes: 0 0,0%
  • Jovana Pajić

    Votes: 7 9,1%
  • Katarina Živković

    Votes: 4 5,2%
  • Marijan Rističević

    Votes: 1 1,3%
  • Natalija - Trik FX

    Votes: 2 2,6%
  • Nikola Kostić - Lee Man

    Votes: 2 2,6%
  • Zoran Pejić - Peja

    Votes: 4 5,2%
  • Zorana Pavić

    Votes: 13 16,9%
  • Vesna Vukelić - Vendi

    Votes: 4 5,2%

  • Total voters
    77
LEGEND
Učlanjen(a)
05.05.2009
Poruka
4.736
Eva spalila miša u šporetu!

Eva Ras je rešila da potamani miševe na Farmi - spaljivanjem u šporetu!
Glumica je pronašla glodara, pa ga je bacila u vatru dok se na plotni kuvao ručak.
Eva: Bio je crknut, pa sam ga bacila u vatru. Pa šta drugo da radim s njim, gde da ga nosim? Posle sam pomislila da je to kremiranje. Kremirala sam miša u šporetu!
Vendi: Gde ste ga našli?
Eva: Kod drveta u sobi.
Nema sumnje, glumica je stvorena za rimejk filma „Maratonci trče počasni krug“. Topalovići čeznu za njom

Izvor: Kurir
 
LEGEND
Učlanjen(a)
05.05.2009
Poruka
4.736
Sanja: Hoću grupnjak sa Kaćom!!!

Bivša farmerka će pokušati da se sa koleginicom pomiri u krevetu
Ako do istorijskog pomirenja između Sanje Stojanović i Katarine Živković ikada dođe, to će se desiti tokom grupnog seksa, otkrila je bivša farmerka.

sanja-v.jpg



Naime, odmah po odlasku sa imanja u Lisoviću, Stojanovićeva je preko našeg lista uputila bivšoj drugarici otvoren poziv da se pridruži njoj i njenom suprugu u orgijama utroje.

- Čula sam da je Kaća izjavila da može da mi rasturi brak! Baš bih volela da vidim kako to misli da izvede! Evo predloga za nju pošto toliko juri za mojim mužem: Goran voli seks utroje, a dosad ga nismo imali, ali ako ona bude htela da nam se pridruži, nije problem - predložila je izbačena farmerka, da bi potom objasnila kako je došlo do toga da prekine komunikaciju sa koleginicom Živković.
- To što se ovde prala da nije mom mužu slala poruke, nego je morala da odgovara na njegove SMS-ove, čista je laž. Mogu da citiram jednu od njenih poruka koja me je šokirala: „Lep si dečko, drago mi je što smo se upoznali. Da li bi hteo sa mnom u petak na nastup?“. To mu je napisala, a potom se ovde vadi da je ušla u prepisku jer se navodno plašila ne znam čega. Priče za decu - kaže Stojanovićeva, koja je zbog ovakvog poteza prekinula svaki kontakt sa Katarinom.
- Nismo razgovarale četiri godine od trenutka kada sam pronašla njene poruke. Goranu sam oprostila jer tada nismo bili u braku, bio je momak i mogao je da radi šta hoće, dok njoj nisam mogla da progledam kroz prste, a nisam mogla da joj oprostim jer vrlo dobro zna šta sam pre toga uradila za nju. Odvozila sam je, dovozila, nalazila joj tezge, prepuštala joj svoje nastupe... U to vreme sam mnogo radila, što zbog mog privatnog snimka. koji je tada bio još svež, što zbog mene same i uvek sam nju preporučivala kada nisam mogla da stignem na nastup. Računala sam mlada je, iz Leskovca, ne zna nikog, pa sam i mog Gorana slala na na njene nastupe da bi bila bezbednija. Dakle, nije on sam zbog nje išao, kako je rekla. I onda ona proba da mi rasturi vezu - tvrdi bivša zvezda „Granda“.


I Natalija je mogla da ima seks sa Bakijem

O situaciji kada su je Natalija i Jelena označile kao devojku koja je na farmi imala seks sa Bakijem Đoganijem rekavši da je u pitanju „udata žena sa četiri slova u imenu“, Sanja kaže:

- A zašto to ne bi mogla biti Natalija? Nju svi zovemo Nata, a udata je... Ali, ja ne verujem da je seksa uopšte bilo, a pričati da smo ga imali Baki i ja je smešno. Mi smo samo jednom za ovih dva meseca prošetali imanjem i to onda kada me je ispitivao o video-klipu. Osim toga, još jednom smo se zezali kada sam cepala drva, a on mi rekao da bi me oženio kada bi znao da će biti smak sveta, da mu kuvam i spremam, bar da umre ko čovek. Zato su nas i stavili da u igri glumimo bračni par. Da je bilo seksa između nas, bar bismo uspeli u tom zadatku bračnih parova, a ne bi zbog nas propala igrica.

Izvor: ALO
 
LEGEND
Učlanjen(a)
05.05.2009
Poruka
4.736
Trudna Natalija?

Najgledaniji rijaliti „Farma“ mogao bi lako da se pretvori u sapunicu ukoliko se sumnje Natalije iz grupe „Trik FX“ da je u blagoslovenom stanju pokažu opravdanim!


natalija-v.jpg



Pretpostavka da je trudna ne bi toliko šokirala denserku i dovela situaciju do ivice nezapamćenog skandala da je tokom poslednja dva meseca boravila u svom domu u Zemunu. Ali, pošto Natalija već dva meseca živi na seoskom imanju u Lisoviću, fizički odvojena od supruga Sanija, logično je da će se postaviti pitanje: Ako je noseća, ko je otac deteta?

Kako „Alo!“ saznaje, drama je počela kada se Natalija požalila da joj kasni menstruacija, a onda je tražila od produkcije da je pregleda lekar. Dodatni razlog za paniku bilo je i to što Sanijeva supruga u poslednje vreme ima česte mučnine i oseća se iznemoglo.

- Natalija se pre nekoliko dana požalila da joj kasni menstruacija i da konstantno ima mučnine i oseća iznemoglost. Ljudi iz produkcije nisu želeli da stvar prepuste slučaju, pa su hitno pozvali doktora da je pregleda, a po njihovoj preporuci, pevačici je juče urađen i test za trudnoću. Šta su pokazali nalazi i dalje se drži u strogoj tajnosti, a produkcija će dalje postupati u skladu sa onim šta se otkrije, vodeći brižljivo računa o eventualnim posledicama - priča za „Alo!“ izbor blizak organizatorima „Farme“.

Uprkos tome što su producenti „Farme“ hitno reagovali i pevačici obezbedili adekvatan lekarski pregled i odlučili da ništa ne govore dok ne dobiju rezultate kako ne bi povredili ni nju, niti članove njene porodice, vest o Natalijinom stanju ubrzo se proširila po najpoznatijem seoskom imanju u Srbiji. Naravno, pošto je nemoguće sprečiti bilo koga da priča, juče u toku direktnog prenosa, Baki je ostalim farmerima ispričao šta se dešava.
- Odveli su je da da mokraću i uradi test - rekao je reper pred kamerama, mislivši da ga gledaoci neće razumeti.

Čitava situacija biće razrešena kada rezultati stignu i sazna se da li je denserka trudna, u klimaksu, ili su njeni simptomi posledica nečeg sasvim trećeg, a tada će se i znati u kojem smeru će se odvijati odnosi kako na farmi, tako i u spoljnom svetu. U svakom slučaju, rasplet sledi...

Ko je tata?

90% 1. Bane
Sudeći prema rečima Renata Henca, koji je po odlasku s farme izjavio da su Natalija i Bane imali seks ispod pokrivača, najveću verovatnoću za eventualno očinstvo dajemo upravo ovom farmeru.
9% 2. Baki
Na optužbe da je vodila ljubav s Bakijem, pevačica Sanja Stojanović prebacila je lopticu na Natalijin teren. Sanja je za naš list izjavila: „To može da bude i Nata jer ona odgovara opisu, ima četiri slova u imenu i udata je.“
1% 3. Sani
S obzirom na to da je „Farma“ krenula sa emitovanjem 12. septembra, postavlja se pitanje da li potencijalni tata može da bude i Natalijin suprug Sani? Teoretski, verovatnoća da je Natalija ušla trudna, a da su se simptomi pojavili kasno postoji, ali je mala.

Izvor: Alo
 
LEGEND
Učlanjen(a)
05.05.2009
Poruka
4.736
Boki 13 se usrao !

Drama na Farmi - ne samo da su Zlata i Vendi nastavile da se prepucavaju, nego su (ponovo) zaratili i Boki i "Maki", a makedonski voditelj se pritom i ukakio...

v189496p0.jpg


Taman kad smo pomislili da ćemo gledati Zlatu u duelu jer je nokautirala Vendi zbog "prozivke" na poslednjoj žurci, pevačice su rešile da, načelo, zakopaju ratnu sekiru. Uzalud - mira na imanju neće biti jer su je sad "iskopali" Boki i Maki, a i Bokiju nešto nije dobro...

Novi gazda, nove sluge, nova pijaca. Nakon prošlonedeljne nabavke kada je Jelena Stožinić bila gazda, produkcija je rešila da izmesti lokaciju sa koje će sluge vući džakove sa hranom i cigaretama. Od "sada" farmeri će pazariti u Areni u kojoj se održavaju dueli.

"Nemate pojma kako smo se namučili - uzbrdo, nizbrdo...jedva smo dovukli stvari", "kukao" je Marjan po povratku, dok se Vendi hvalila kako je "lepo dočekana..."

Kasnije je dočekala i Zlata...zbog rečenice da će Peja "prisustvovati sopstvenoj sahrani za mesec, mesec i po dana"...Iako su mišljenja podeljena - Katarina, Eva ("dve pijane žene se raspravljale"), Bane i Stefan misle da je Vendi isprovocirana. To, naravno misli i ona, ali Zlata...


"Gospođa Vendi je spominjala sahranu na slavi. Ima li bilo šta gore od toga", pitala se Zlata pred kamerama...i Vendi u zajedničkom intervjuu.

"Gospođa Zlata je sve pogrešno shvatila. Ja sa njom nemam problem i nemam šta da pričam", rekla je Vendi. Tada je prepucavanje počelo...

"Sahrana za Peju", ponovila je Zlata, a onda su se "vrata pakla" otvorila. "To je bilo figurativno. Što nisi rekla da dolaziš sa Pejom? Ja sam prva isprovocirana, ti okreći priču...Nisam imala posla s tobom nego sa Pejom! Onda si ti došla. On je sve to uradio namerno, tendenciozno! Ja sam dobila informaciju pre par dana šta želi da uradi, nije mu uspelo i dočekao je taj dan da me provocira".

Nisu samo žene nervozne, nervozan je i Marjan. Prvo se naljutio na Jasminu jer ga nije probudila za pijacu, a onda je, umesto na nju, rešio da bes iskali na Bokiju. Slučajno je stao "baš tamo" gde Boki održava probe za "Kaligulu".

"Ajde folirantu jedan pomeri se", tražio je Boki 13, na šta je Marjan "ukopan kao stena" govorio "neću".

Boki 13 se progurao pored Marjana, malo ga zakačio dok je sedao na svoje mesto, a "Maki" je seo odmah pored i uhvatio se za nogu. "Šta je, boli te noga. Folirantu jedan! Šta je!? Loše ti je, idi kući! Sjaši!". Svaki put kada bi mu se Marjan obratio, dobijao je isti odgovor. "Sjaši!".

"Demagogu ćuti" i "duvaj ga majmune", samo su neki od razmenjenih "argumenata" između starih neprijatelja. Onda se krenulo po "stajlingu" - "Bolje da se oblačim kao glamurozna riba, a ne da smrdim na štalu kao ti", ali i o tome da je Maki folirant.

"Došao si od lekara, udario si se kofom u nogu", rekao je Boki 13, a onda uzeo kofu, udario se po nozi kako bi pokazao da to ne boli...i polio Ekrema. "Vidi šta uradi", kukao je "Eki"...to nije bilo ništa naspram onoga što je tek isplanirao da mu uradi i što se i njemu samom te noći desilo...

Boki 13 se već neko vreme žali na probleme sa stomačnim virusom. Žale se i ostali, ali ne zato što "povraćaju i imaju dijareju" kao i on, već zato što se Boki jedne noći uneredio.

To su videli Jelena i Cobe, a potom i Bata...

"Ne dao bog da Marijan sazna", šaputao je Bata sa Jelenom i Cobetom razmišljajući da li da ga probude.. "Ja nikome neću ni reč reći, kunem vam se", dodao je pevač. Jelena, Bata i Cobe su se neko vreme dvoumili da li da ga probude i taman kad su rešili da se "prave ludi", Bata je primetio da će smrad probuditi ostale, a i da su "muve počele da se skupljaju...".

Ovonedeljni zadatak koji su farmeri dobili, biće "završen" u petak. Najstudioznije su mu pristupili članovi Bokijevog tima, a pogotovo Ekrem koji je pristao da se za potrebe izvođenja "Kaligule" ofarba u plavo.

"Kako si ga ubedio", pitali su farmeri makedonskog voditelja. "Ah, rekao sam mu da sve zvezde moraju s vremena na vreme da menjaju stajling". Dok su svi jedva čekali da vide novog Gospodu, Jasmina Ana je negodovala...i veoma iskreno to saopštila Ekremu.

"On hoće da te napravi na homoseksualca. Mnogo ćeš da pogrešiš ako se ofarbaš. Bićeš ružan, svi će se iznervirati kada te budu videli. On hoće od tebe da napravi ono što je on i da ti spusti glasove", savetovala je Jasmina Ana.

Izvor: Mondo
 
LEGEND
Učlanjen(a)
05.05.2009
Poruka
4.736
Boki se uneredio zbog stresa

Nezaboravna scena gozbe muva na trenerci Bojana Jovanovskog nakon što se u snu uneredio posledica je terapije koju je dobio zbog peska u bubregu, ali i stresa koji svakodnevno doživljava, objasnio je za naš list Mile Jovanovski, otac Bokija 13.

boki-v.jpg



- Bojan ima problem s peskom u bubregu, tako da i ako se desilo to što kažete, da se ukakio, to je verovatno zbog velike količine lekova koju prima. Siguran sam da je dobrim delom za ponovno javljanje bolova, pa i za tu neprijatnu situaciju koja mu se desila kriv i stres koji Boki tamo doživljava svakodnevno. On je svaki dan izložen napadima, najviše od strane Marijana, koji, ma koliko moj Bojan bio psihički stabilan, u njemu izaziva stres - započinje priču za naš list šoumenov tata.

Mile Jovanovski smatra da njegovom sinu nikada nije pretila stvarna opasnost od političara, čak ni onda kada je Marijan Rističević oklagijom krenuo na njega, ali da su ipak svakodnevne prepirke i vređanje prouzrokovali stres kod Bokija.

- Ma da je hteo da ga udari oklagijom, uradio bi to. Nema hrabrosti on za tako nešto. Svi tamo kao nešto prete, ja ovo, ja ono. Ne bojim se ja za Bokija. Znao je on gde ide i šta sve može tamo da ga snađe. A Marijan Manki (majmun, prim. aut.) kako ga tamo zovu, prvo mrzi sebe pa onda ceo svet, to se vidi. Kazao je da će moj sin da bude plav. E, baš i to da vidim, samo neka preti, nije problem. Ja gledam i pamtim. Čitao sam i da je majmunčetova žena rekla da je Boki nakaza. Živo me interesuje kako ona izgleda, mada mi je dovoljno da pogledam njenog muža i odmah mi je sve jasno. Ona mrzi gejeve, Boki je ovakav, onakav. Ja se iskreno nadam da je ona lepa i vrh riba pa da joj moj sin na primeru pokaže da li je ili nije homoseksualac. Bolje joj je da ne kudi konja kojeg nije jahala. Iako Bojan sve tamo manje-više s osmehom na licu radi, ja znam da sigurno ne može baš da ga ništa ne pogađa - objašnjava Mile.

Objašnjavajući razloge Bokijevog uneređivanja u krevetu, tata Mile se prisetio perioda kada je njegovom sinu prvi put dijagnostikovan pesak u bubregu.

- Sećam se da je pre tri godine povraćao dva dana, mislili smo da se otrovao hranom, ali pozlilo mu je toliko da smo pozvali Hitnu pomoć, koja ga je odvezla u bolnicu, gde mu je pronađen taj pesak. Lekar nam je te bolove opisao kao mnogo veće i jače od onih kad se žena porađa. Išli smo čak i kod neke žene u Prilep koja mu je od različitih trava napravila sirup koji mu je dosta pomogao.

Izvor: Alo
 
LEGEND
Učlanjen(a)
05.05.2009
Poruka
4.736
Ekrema ostavila žena?

Pijančenje, bludničenje i seksualno uznemiravanje Vendi od strane Ekrema Jevrića prešlo je sve granice strpljenja njegove supruge Igbale, pa je ona, kako „Alo!“ saznaje, odlučila da stavi tačku na njihov višedecenijski brak!

ekrem-v.jpg



Prema navodima našeg dobro obaveštenog izvora, gospođa Igbala je već angažovala advokata, a preko zajedničkog prijatelja poručila je Ekremu da se ne vraća kući!

- Sve je počelo od čuvene svadbe Katarine i Baneta, na kojoj je Ekrem pošteno izvatao Vesnu po svim delovima tela. Igbala, koja se nalazi u Njujorku sa njihovim sinovima, na ovo je gledala kao na deo igre i bila spremna da mu oprosti. Međutim, kako je Ekrem iz dana u dan postajao prisniji sa Vendi, Igbala je shvatila da je vrag odneo šalu i obratila se prvo Ekremovoj familiji, da bi videla da li oni mogu nešto da mu dojave i upozore ga na nepristojno ponašanje, ali bez uspeha. Na nagovor prijatelja, potom je otišla do socijalnog radnika i izložila mu svoj problem. Posle nekoliko sastanaka, predložili su joj da sačeka kraj rijaliti šoua, a onda, kada Ekrem izađe, razgovara sa njim i ako treba pokrene brakorazvodnu parnicu - kaže izvor blizak porodici Jevrić, i nastavlja:

- Igbala je toliko potresena Ekremovim ponašenjem na farmi, da je počela da pije lekove za smirenje, a rodbina najpoznatijeg naturalizovanog Njorčanina tvrdi da to nije isti čovek kojeg oni poznaju. Igbala je čak njihovom zajedničkom prijatelju poručila da kaže Ekremu da se kući ne vraća, već da „ostane u Srbiji sa svojom devojkom Vendi“. Mada, pošto je ona poznata kao normalna žena, sklona praštanju, nije isključeno da će je Ekrem po izlasku ubediti da mu oprosti, pod uslovom da ne napravi neke veće gluposti na imanju od ovih koje je pravio dosad - zaključuje naš izvor.

U želji da čujemo i komentar gospođe Jevrić pozvali smo je, ali se nije javila ni na jedan nama poznati broj telefona.

Koliko je situacija sa Ekremom i Vendi izmakla kontroli, svedoči i to što je zadruga preksinoć farmerima dala zadatak da održe suđenje Jevriću i ustanove da li je on seksualno uznemiravao pevačicu. Posle podužeg parničnog postupka, oni su došli do zaključka da je sve bilo na dobrovoljnoj bazi i da Ekrem nije seksualni manijak.

Rođena sestra Ekrema Jevrića, Emira, kaže da nije skoro kontaktirala sa snajom Igbalom, pa nije mogla da potvrdi naša saznanja:

- Nismo se skoro čule. Poslednji put kada smo razgovarale bilo je sve u redu. Nadam se da će im brak opstati. Moj brat je dobar čovek, a Vendi ga koristi kada se napije, jer onda ne zna šta radi. Opusti se i zaboravi, i na kamere, i na svoju ženu - kaže Emira za „Alo!“.

Izvor: Alo
 
LEGEND
Učlanjen(a)
05.05.2009
Poruka
4.736
Igbala neće da ostavi Ekrema

Žena popularnog farmera otkriva da Gospodu po povratku u Njujork čeka ozbiljno ribanje, ali ne i zahtev za razvod.

30435.jpg



Dok autor hita „Kuća - pos’o“ na Farmi spopada Vesnu Vukelić, kod kuće ga čeka verna i odana žena.

Igbala Jevrić svakog dana u dalekom Njujorku gleda Farmu. Ona svom Gospodi, kome je rodila četiri sina, a koji ju je, kako kaže, osvojio svojom duhovitošću, pruža podršku, ali mu zamera na slobodnom odnosu sa Vendi. Mada, kako otkriva u ekskluzivnom intervjuu za Kurir, to će mu biti oprošteno, čak i ako bude seksa!

- Gledam ga svakog dana i bukvalno se ne odvajam od televizora kad vidim da njega prikazuju - započinje priču Igbala.

Kako gledate na Ekremov odnos sa Vendi?
- Kad popije, on se potpuno izgubi. Vendi ne poznajem, nego sam je videla na televizoru. Igra se i zajebava s mojim mužem, a ovaj, kad popije, ne zna šta radi.

Zašto baš nju spopada, a ne neku drugu farmerku?
- Verovatno mu se sviđa.

Da li je vaš muž uvek ovakav sa ženama kad popije malo više?
- Tu njegovu osobinu sam upoznala tek na Farmi. Iznenađena sam onim što radi na žurkama u rijalitiju.

Šta ćete mu reći kad ga budete videli?
- Sigurno ću tražiti da mi objasni to što je činio sa Vendi. Raspravićemo neke stvari.

A ukoliko do kraja rijalitija padne seks među njima?
- Ja tu ne mogu ništa. Uvek sam ga savetovala da radi i bude vredan, a nikad mu nisam govorila da radi takve zajebancije kakve pravi na Farmi. Ali, čak i kad bi me prevario sa Vendi, ne bih ga ostavila, jer sam ipak mnogo godina proživela s njim i rodila mu sinove.

Kako sinovi komentarišu očevo ponašanje?
- Žale se da im narod govori: „Dira žene, dira žene“, ali sam im rekla: „Pa neka ih dira, neće ih pojesti“.

Da li komšije Amerikanci znaju da je Ekrem u rijalitiju i da li neko od njih s vama pogleda Farmu?
- Ovde je drugačije nego u Srbiji, jer se mi ne družimo mnogo međusobno. Svaki dan nas zove neko od rodbine i prijatelja koji podržavaju mog muža, a Amerikanci su suzdržani kad su komentari u pitanju.

Ekrem se razočarao kad je čuo da Vesna Vukelić ima silikonske grudi. Ohladio se zbog silikona!

Ekrem se razočarao kad je saznao da Vendi, njegova ljubav sa Farme, ima veštačke grudi. Nervozno je mahao rukama i coktao, a onda je utehu pronašao u piću.
Ekrem: Daj, reci mi, molim te, da li je istina da imaš silikone?
Vendi: Šta ti je, Ekreme? Ko ti je to rekao?

Ekrem: Jelena i Stefan kažu: „Ona ima veštačke sise“.
Vendi: Ekreme, kao da je to važno. Sise mogu da se uvećaju, ali mozak ne može da se ugradi.

Ekrem: Sad si me razočarala. Beži, bre! Izgubio sam volju za bilo čim, nemam više volje, majke mi. Meni to ne valja, gadno je to. Nemam reči za to. To nije dobro, ne sviđa mi se.

Da li vaši sinovi govore srpski?
- Enis, Hajrudin, Nermin i Berat su odrasli u Americi i zato veoma slabo znaju srpski jezik. Njih četvorica se školuju u američkoj školi, i čak i sa mnom i Ekremom pričaju na engleskom jeziku.

Šta ćete uraditi sa 100.000 evra ako vaš muž pobedi?
- Nisam razmišljala o tome, ali sam sigurna da bismo Ekrem i ja taj novac potrošili na poboljšanje života naših sinova.

Igbala Jevrić rođena je u Gusinju, opština Plav, u Crnoj Gori, a za Ekrema, koji inače ima šestoro braće i četiri sestre, udala se 1985. godine. Prvog sina Enisa rodila je 1986, a posle je muža obradovala sa još tri naslednika:

Nerminom, Hajrudinom i Beratom. Porodica Jevrić se 1988. godine preselila u Kanadu, gde je Gospoda radio fizičke poslove, a nekoliko godina kasnije prelaze u Njujork, gde i danas žive. Igbala je domaćica i brine o svojih pet muškarca.
 
LEGEND
Učlanjen(a)
05.05.2009
Poruka
4.736
Ekrem tajno vodi Vendi u Ameriku

Internet zvezda Ekrem Jevrić pozvao je starletu Vendi da se po završetku „Farme" preseli u Ameriku!

EKREM-VENDI.jpg


Ekrem je preksinoć svojoj ljubljenoj obećao da će joj iznajmiti stan u Njujorku, u kome bi se tajno sastajali.

- Mala, mnogo mi se sviđaš, ne znam šta da radim više sa tobom... Voleo bih da za tebe iznajmim stan u Njujorku, ali da naučiš da pereš sudove i da za to ne sazna moja Igbala - rekao je Ekrem, a Vendi mu je odgovorila da to nije loše ideja!

Jevrić je na Svetski dan borbe protiv side dobio ulogu profesora, koji je držao predavanje o prenošenju ove bolesti i zaštiti pomoću „kurdoma i pranja".

- Kako se sida dobiva da vam ja kažem lično... Ako ja imam seksualne odnose sa nekom ženskom i nisam se izaprao, nisam oprao „dik", da izvinete, i otišao sam na drugu žensku... Nema veze da je ta ženska sto posto čista, ja dobivam sidu od one prve - rekao je Ekrem.

Jevrić je podelio seks na tri vrste - sa ženskom, sa čovekom i sa životinjom. A monoseksualizam je sa sva tri. Na kraju te zanimljive večeri Eva Ras se potresla kad su joj ukućani rekli da ima pogan jezik.

Izvor: Press
 
Član
Učlanjen(a)
25.01.2010
Poruka
2.174
Ekrem masirao Vendi

| 03. decembar 2010. 19:38 |

Nakon što ga je starleta pohvalila, rekavši mu da je zadovoljna kako je odigrao ulogu seksologa, Ekrem izmasirao Vendi. Eva se žalila Marjanu


spek---farma-ekrem.jpg


VEČITI švaler Ekrem Jevrić, kako su ga prozvali na farmi, požalio se cimerima da ga je povredio Marjan, pitajući ga da li je homoseksualac. Nakon što ga je ubedila da nema razloga da se vređa, jer je prava muškarčina, Vendi je zamolila internet-senzaciju da je izmasira. Mada se u početku dvoumio da li da joj ispuni želju, pravdajući se da mora da cepa drva, Ekrem je, ipak, udovoljio svojoj simpatiji.

Tokom masaže, Vendi je prokomentarisala kako je zadovoljna njegovom ulogom seksologa i time što su se svi odnosili prema njemu s poštovanjem, kao što i zaslužuje. Njih dvoje vodili su razgovor dostojan bračnog para. Nakon što mu se Vendi požalila da je veoma umorna, da se slama na njenom krevetu pomerila, promoter modnog brenda „dolče i gabana“ predložio joj je da uzme njegovu čistu posteljinu. Zatim ju je ušuškao u krevet i ostavio da se odmori.


U međuvremenu, Marjan i Eva vodili su abrove u štali. Najstarija farmerka požalila se po ko zna koji put da je niko ne voli, da se njen trud ne vidi i da se Li Menovo kuhinjsko umeće diže u nebesa, dok ona „ne vadi ruke iz pene“. Marjan je rekao kako na farmi treba promovisati prave vrednosti iz 19. veka, a ne karakondžule, aludirajući na Bokija 13. Osuo je paljbu i po ostalim muškarcima, smatrajući da su nesposobni jer seku drva za jedan dan umesto da odvoje dva, tri dana i spreme ogrev za duži period. Glumica je konstatovala da ne valjaju ni žene. Njoj konkretno smeta to što se noću sprema hrana, pa jedu bajat ručak.
 
Natrag
Top