FARMA 2 (2010) - Pobednik

FARMA 2010 - Pobednik

• Dragan Marinković - Maca

Votes: 29 36,7%
  • Dragana Milošević

Votes: 13 16,5%
  • Ivan Fece - Firči

Votes: 8 10,1%
  • Jasmina Kostić - Mina

Votes: 11 13,9%
  • Miloš Bojanić

Votes: 18 22,8%

• Total voters
    79
Član
Učlanjen(a)
29.12.2009
Poruka
144
I ispade Pink na kraju poslednji bedem i bastion odbrane građana od nametanja negativnih uticaja medija i najsvetliji primer borbe za duhovni i kulturni oporavak nacije. Najbolje bi bilo da Pink postane javni servis, da ubira pretplate, a da se sve ono što je ovu zemlju zacementiralo na kulturološkom dnu najzad javno ozvaniči kao prihvaćen i poželjan model ponašanja i vrednovanja. To ionako već jeste tako, pa čemu onda stvarati iluziju da je uz pomoć institucija (od obrazovnih, preko medijskih, zakonodavnih, do kulturnih) moguće dovesti medijsku i kulturnu scenu u red. A svi oni koji nisu još uvek lobotomisani-u ilegalu.

Neverovatno je da posle toliko godina tako eskaliraju ovakve ideje i vrednosti, retrogradne u odnosu na doba u kome se nalazimo i koje nosi izazove koji se mogu prevazići samo podizanjem svesti na svim nivoima, subverzivne u odnosu na svaku težnju da se uspostavi makar neki balans između korisnog i štetočinstva. Jer to je upravo to-štetočinstvo. Nerad, neznanje, samodovoljnost, egoizam, bezobrazluk, laž, prostakluk, šarlatanstvo i obraz kao đon, to su principi koji su danas najprihvatljiviji i koji se mladima u fazi formiranja danonoćno nabijaju u glavu. Jer nije to samo Farma, ona je samo najnoviji gaf. U pitanju je ceo korpus novoformiranog urbano-seljačko-vašarskog stila tipa "udri brigu na veselje, sve će nedaće proći same od sebe". Što Cane kaže: "Turbo-turbani". Hvala još jednom Pinku što nas čuva i što misli na nas. Ja sam se već uplašio da nije i on skrenuo u ambis.

I čuj ovu: "Zato što sam lepa i pametna"!!?? Kakva deluzija.

Poslednja izmena:
LEGEND
Učlanjen(a)
05.05.2009
Poruka
4.736
Biće krvi na Farmi!

Poslednja svađa u popularnom rijalitiju televizije Pink, zbog koje je Đus izbačen iz šoua jer je seksualno zlostavljao Miloša Bojanića, uznemirila je srpsku javnost. RRA za danas sazvala vanrednu sednicu.

farma.jpg

Posle izbacivanja Đusa sa „Farme" zbog seksualnog uznemiravanja Miloša Bojanića ogorčeni farmeri svu krivicu svalili su na popularnog folkera! Najekstremniji je bio Gagi, koji je Miloša polivao rakijom i vrištao mu na uvo, kao i Sajko, koji mu je u lice duvao dim od cigarete i pratio ga do spavaće sobe. Psiholozi, bivši učesnici „Farme" i Miloševa supruga Branka Bojanić upozoravaju da bi ovakvo ponašanje u šouu moglo da se završi - fatalno!

Psiholog Žarko Trebješanin kaže za Press da je situacija na „Farmi" krajnje opasna.

- Ovo je igranje vatrom, neljudski i nečovečni eksperiment sa ljudima koji se stavljaju u takve situacije. Opasno je da ljudi danima borave u malom prostoru, jer jednom mora da dođe do nekontrolisanog pražnjenja emocija - upozorava Trebješanin.

Na korak od tragedije

I njegova koleginica Aleksandra Janković plaši se da bi sukobi mogli da se završe tragedijom.

- Toliko psovki, svađa i prozivki u realnosti bi se završilo tučom i potezanjem hladnog oružja! Plašim se da su na „Farmi" na korak od toga da se ta granica pređe! Verbalna agresija nije naivna i često rezultira fizičkom agresijom, pogotovo u maloj grupi sa takvom dozom animoziteta. Zbog ovakve reakcije javnosti očekujem da će producenti rijalitija adekvatno reagovati i sprečiti tragediju - kaže Jankovićeva.

Farmeri koji su učestvovali u prvoj sezoni rijalitija zgroženi su ponašanjem novih takmičara. Najzabrinutija među njima je Sandra Obradović.

- Živela sam u toj kući tri meseca i niko ne može da mi kaže da su izolacija i boravak sa istim ljudima razlog za takvo ponašanje. Ne znam da li je to sramotno ili tužno. Gledajući poslednju svađu ne bi me začudilo da se na „Farmi" dogodi neka tragedija! - kaže Sandra.

Miloševa supruga Branka Bojanić plaši se da će Đusovo seksualno uznemiravanje i ogorčenost ostalih farmera ostaviti velike posledice na folkera.

- Posle izbacivanja Đusa mislila sam da će farmeri linčovati mog Miloša! Ali, najmanje što je produkcija mogla da uradi jeste da izbaci Đusa posle onoga što je uradio Milošu! Zgrožena sam njegovim ponašanjem, ali i ugrožena! Svi me zovu sto puta na dan i dodatno me pune negativnom energijom! Molim se samo bogu da Miloš izađe živ i zdrav i da mu posle tog maltretiranja ne ostanu neke posledice. Milošev otac Čedo je veoma star i mi se trudimo da ne sazna kako je njegovom sinu na „Farmi" - rekla je Branka.

Bojkot hip-hopera

S druge strane, hip-hop scena Srbije u otvorenom pismu osudila je izbacivanje Đusa sa „Farme".

„S obzirom na to da je posle Đusovog izbacivanja Bojanić pričao da ga je popularni rep umetnik napastvovao tako što mu je gurao jezik u usta, skidao pantalone i gaće pred njim, da mu je gurao prst u zadnjicu..., molimo ljude zadužene za to da što pre pokažu javnosti te snimke jer su to vrlo jake optužbe. U suprotnom ćemo biti primorani da pozovemo veliki broj naših članova, simpatizera i poštovalaca na bojkot ovakve emisije, koja s jedne strane propagira nekažnjavanje verske, nacionalne i etničke mržnje, najgnusnije psovke, a sa druge strane drastično kažnjava očiglednu šalu. Takođe, ovo jasno shvatamo kao i napad na celu hip-hop kulturu", navodi se u otvorenom pismu.

Producenti „Farme" i Đus juče nisu želeli da se oglašavaju ovim povodom. Međutim, povodom ovog događaja oglasio se Savet Republičke radiodifuzne agencije (RRA), koji će danas održati hitnu sednicu zbog „ekstremno vulgarnog" programa, koji je tokom vikenda emitovan u okviru rijaliti-šoua „Farma" televizije Pink. Na sednicu je pozvan i predstavnik TV Pink.

Rekordna gledanost

Iako je od početka prolećne „Farme" emitovano 435 emisija, koje su gledala 6.576.873 gledaoca ili 93% mogućeg srpskog auditorijuma, u prošloj nedelji gledanost ovog rijalitija nadmašila je sve što su piplmetri „AGB Nilsen medija riserča" izmerili od 2002. godine! Tako je Pink imao rekordan sedmični udeo u gledanosti od 31,7%. Emisiju „Farma - pregled dana", u kome je prikazana svađa Miloša i Đusa, u nedelju su videla 2.429.883 gledaoca, a „Izbacivanje" u subotu 2.562.986 gledalaca!

Izvor: Press

Član
Učlanjen(a)
09.12.2009
Poruka
97
Da li bi ste ukinuli farmu?

Učesnicima „Farme“ namerno daju alkohol ?

Na imanju u Lisovićima odavno vlada neprijatna tenzija, bezobrazluk, licemerstvo, vulgarnost i nekultura, ali sve to se udvostručava skoro svako veče kada farmeri dobiju alkohol. Pod uticajem alkohola postaju opušteniji, ali im se jezik razveže van svih granica dobrog ukusa i lepog ponašanja.

Situacija na „Farmi“ je izmakla kontroli, a alkohol koji dobijaju ne pomaže smirivanju strasti

To se pokazalo u više navrata, a stanari su preksinoć, iako su dobili ozbiljno upozorenje od producenata da pripaze na ponašanje, nastavili po starom…
Tako je Maca, vidno ponesen atmosferom sa žurke, polivao Bojanića punim čašama piva, a onda je u jednom trenutku gurnuo metalne posude sa hranom na pod!?

Kasnije te večeri, Firči je takođe napao Bojanića.
- Hajde, majmune, igraj, igraj, vrti se kao čigra! Hajde, skači, daću ti pet banki, hajde, patuljče ćelavi, ofarbani! - vikao je Firči i nastavio sa teškim uvredama.
Od početka su se stanari svađali pod uticajem alkohola (podsećamo da je Nemanja vređao i pljuvao Milenu, Firči Dekija, Maca je izazivao Bojanića prošle nedelje), ali su u poslednja tri dana svađe dosegle vrhunac. Vređanje Đusa, Miloša i Gagija, potom i napadi Mace i Firčija, i sada poslednja žurka, prošli su uz alkohol. Farmerima je piće često na raspolaganju ceo dan, a svakog ponedeljka sa pijace se dovlače flaše piva i rakijice. Međutim, sve je odavno krenulo u pogrešnom smeru.

Upitali smo juče organizatore emisije da nam objasne zbog čega farmerima neprestano daju alkohol, posebno nakon svađe Đusa i Miloša kada se video negativni uticaj pića.

- Nemamo komentar na to, rekla je Maja Govedarica, portparol „Farme“.
Pitanje alkohola je samo jedno u nizu problema koji drmaju farmu. Farmeri su trenutno van svake kontrole, a ni pismo upozorenja zadruge nije pomoglo već su nastavili po starom.

Dodato posle 2 minuta:
--------------------------------------------------------------------------

41456_3_ff.jpg

Poslednja izmena:
Član
Učlanjen(a)
25.10.2009
Poruka
3.279
Ma sledeće godine napravite šou u nekoj areni, kao gladijatori, neka se ljudi ljudski pobiju, narod voli akciju, krv, patnju i bol...

Član
Učlanjen(a)
06.10.2009
Poruka
783
Cudo jedno koliko je ljudima malo potrebno da se pretvore u zivotinje, mada cisto sumnjam da bi se i zivotinje ovako ponasale...

Član
Učlanjen(a)
23.03.2010
Poruka
160
Hleba i igara.A sto su igre primitivnije i banalnije to bolje.Neki pametni pisci su ovu vrstu zabave predvideli jos pre vise decenija.

LEGEND
Učlanjen(a)
05.05.2009
Poruka
4.736
Intervju: Ivan Ivanović Đus

Kontroverzni reper Ivan Ivanović Đus progovorio je o sukobu sa Milošem Bojanićem, zbog čega je izbačen sa „Farme". U intervjuu za Press Đus kaže da je za njega i farmere najbolje što je napustio Pinkov rijaliti i da su neosnovane optužbe da je seksualno uznemiravao Bojanića.

juice.jpg

- Najbolje je i za mene i za farmere što sam izašao! Konačno sam kod kuće sa drugarima. Ko zna šta bi sve bilo jer je ovo za sve farmere veliki test ličnosti.

Da li si Miloša stvarno seksualno uznemiravao?

- On me je prvi napao - rekao je da će dokazati da sam homoseksualac! Tada se nije ljutio kada sam ga u šali uhvatio za zadnjicu. Ali kada smo se posvađali, tvrdio je da sam ga uznemiravao. Međutim, na snimku se sve jasno videlo. To se sve dešavalo preko ćebeta i na snimcima nigde nema prsta, niti se vidi da sam vadio polni organ. Odakle nekome ideja da me Miloš ili bilo koji drugi muškarac seksualno uzbuđuje?!

Da li misliš da si bez razloga izbačen?

- Očekivao sam da će, ako preteram, stići opomena od zadruge, ali nema veze... U svakom slučaju, zahvalan sam televiziji Pink što mi je omogućila da učestvujem u velikom šouu.

Je l' ti žao što ćeš ostati bez honorara?

- Nije, jer za razliku od ostalih, meni novac nije motiv. Ja taj novac mogu da zaradim zahvaljujući svojoj pameti i pre nego što oni izađu!

Miloševa porodica najavila je tužbu protiv tebe.

- Ako je to istina, onda nemam komentar.

Šta sada misliš o Milošu i ostalim farmerima koji su te podržali?

- On mi se zamerio čim sam ušao, rekao je da sam istetovirani kriminalac! Plašio me se od početka i zato se stalno šlepao uz mene. On je pod dejstvom ludila i nekog predatora u sebi! Sve radi nesvesno i zato mu se ne može zameriti. Negde u dubini njega postoji parče dobrog čoveka. Očekivao sam podršku farmera. Firči, Maca i Sajko su stvarno uz mene, a ostali su to uradili zbog kamera.

Tvoju sestru Minu mnogi su napali jer je stala na Miloševu stranu.

- Neću ništa da pričam na tu temu. Neka ukućani pričaju umesto mene.

Koja farmerka je tvoj tip devojke?

- Miloš Bojanić! (smeh)

Ko zaslužuje pobedu?

- Sajko, zato što je najmlađi. Ostali imaju neke karijere i red je da te pare osvoji neko ko je mlad i još uvek neiskvaren.

Izvor: Press

LEGEND
Učlanjen(a)
05.05.2009
Poruka
4.736
Sinan Sakić: Miloš je ljiga jedna smrdljiva!

Osim što je tokom boravka na farmi uspeo da se posvađa sa većinom farmera, Miloš Bojanić je uspeo da razbesni najpoznatijeg Lozničanina, folk zvezdu Sinana Sakića, koji je osuo paljbu po kolegi.

sinan-v.jpg

- Gledao sam ga na farmi kada je komentarisao kako su njegovi u Bosni mnogo kulturni, za razliku od nas u Srbiji. Ej, on da vređa sve Srbe, pa šta je on? Kako ga nije sramota, ima 60 godina?! A onda me je ujeo za srce kada je rekao da, kako pređeš most iz Bosne i uđeš u Loznicu, umesto „dobar dan“ ti kažu „je*em ti dete“. Kod nas se za takvu psovku ljudi odvaljuju od života, a on priča kako je to normalno. Nikada nisam čuo da je neko u Loznici rekao ni mnogo blažu psovku i da je prošao sa tim. Čovek je bedan i žalostan. Više u tu Loznicu neće smeti da uđe, a što se mene tiče, kada ga budem sreo, slobodno napišite, neće se dobro provesti! Ljiga jedna smrdljiva! - ogorčeno je rekao Sakić, koji se zbog svega toliko potresao da celu noć nije mogao da spava.

- Zbog tog indijanca i njegovih gluposti moja supruga Sabina i ja smo celu noć bili budni. Ne znam ko ga tamo štiti, ali sam ja poslao 11, a ona 18 poruka i nijedna nije objavljena. Samo vidim poruke podrške njemu i jedino što mogu da zaključim je da neko na taj način kreira javno mnjenje. Ko štiti tu budalu koja vređa Srbe, da mi je samo da znam?! O tome kakav je on čovek najbolje govori informacija da je bratu oteo ženu. Džukela ortodoksna! Pričao mi je njegov rođak koji je radio u Zvorniku na radio-stanici da je cela familija bila obrukana zbog toga - kaže Sinan i dodaje da je priča o tome da je Bojanić stipsa apsolutno istinita.

- Čovek ima crnu mambu u džepu. Nikada nikome nije piće platio. Kada ga vidimo na aerodromu, sakrijemo se da se ne uvali da mu plaćamo piće. Eto, takav je to čovek, i onda on krene da priča nešto o mojoj Loznici. Bruka i sramota! - zaključio je Sinan.

U želji da čujemo drugu stranu pozvali smo Miloševu suprugu Branku.
- Šokirana sam svime što je Sinan izrekao o Milošu! Deset godina sam sa njim i da se tako nešto desilo, sigurno bih saznala. Apsolutna je neistina da je bratu uzeo ženu, on je u odličnim odnosima sa braćom - rekla je gospođa Bojanić.

Izvor: Alo

Član
Učlanjen(a)
08.01.2010
Poruka
933
Pa ljudi sa farme ili kako ih zovu seljacima su kulturniji i pristojniji od ovih nasih sabana sa "Farma" sramota za srpski narod!! Toliko psovki izgovorene u jednom minutu,pa to nema nigde!!

Natrag