Nije da zelim da te prozivam kimi, ali vidis da se nekima iz tadasnje uprave Juventusa i dan danas sudi za namestanje. Mozda postoje oni dokazi sto si ti rekao za njih, ali da su tacni ovi ljudi sto su ih osudili za namestanje bi koristili to da ih ne osude.
Nisam ja rekao da je suđene završeno, naprotiv, rekao sam da tek treba sve da se razreši i to početkom sledeće godine.
Giraudo je osuđen, morao je neko da bude, jer je počelo opšte ukidanje kazni optuženim funkcionerima. Prvo Moggi, pa onda i Bettega.
Postoje velike šanse da se Giraudo izvuče bez zatvora.
Stvarno ne razumem...Jedni pricaju ovo,drugi ono,treci ko zna sta tamo....Kad li ce se vise otkriti ko je pravi krivac za calciopoli skandal...
http://serbianforum.org/45042-istina-o-calciopoli-skandalu.html
Ne brini se ništa, uskoro će sve izaći na videlo. Da je sad Giraudo bio oslobođen automatski bi Juventusu bile vraćene dve oduzete titule. Ali to je bilo previše dobro da bi bilo istinito. Borba se nastavlja!
Nije juventus pao u formi zato sto su ispali u seriu b!?!?!?!Da je juventus zadrzao sve bitne igrace kad su ispali veruj mi da inter ne bi mogao da im presmrdi u ligi!Po meni murinho nije neki trener,bolje vas je vodio Mancini !Naravno da ce inter da dominira kad imaju mnogo novca za dovodjenje igraca,nego cujem da hoce inter da dovede vidica za 35m e jel to tacno?wacko2
Juventus je očigledno od kada je ispao iz Serije A pao totalno u formi, iz razloga što nije imao pravog protivnika, ali Inter sada dominira očigledno.
Aleksandar je to odlično rekao. Jednostavno veliki su to gubici kad tim ispadne u drugu ligu. I novčani i igrački.
Da su ostali Ibrahimović, Vieira, Zambrotta, Cannavaro, Emerson, Mutu, Thuram...pa ne bi bilo ekipe koja bi mogla da pobedi Juventus. I to ne samo u Italiji, i LŠ bi bila ozbiljno ''ugrožena'' uveren sam u to.
Da je u formi pokazali su odmah sezonu po povratku u Serie A, kada su zauzeli treće mesto na tabeli, dok je Milan bio tek peti. I prošla sezona na drugom mestu. To su odlični rezultati za tim koji je tek došao iz druge lige. Ali jednostavno, ne može se za godinu-dve nadoknaditi sve izgubljeno.
Jedno je sigurno, ako uprava bude pametna i dovede kvalitetnog trenera ovaj tim može mnogo, budite uvereni u to.
A do tad, ostaje mi samo da se nerviram posle utakmica kao što su bile ove protiv Cagliaria, Bayerna, Baria...
познати италијански фудбалски клуб јувентус прикључио се тимовима заинтересованим за куповину српског репрезентативца гојка качара, тренутно члана берлинске херте.jувентус је, према наводима италијанских медија, још пре почетка ове сезоне желео да доведе 22-годишњег фудбалера, али је проблем настао због обештећења од најмање 10 милиона евра колико је наводно тражила херта.
Tорински тим је, ипак, сада решио да се више потруди око качара, пре свега јер се јувентусов задњи везни мохамед сисоко поново повредио.
Mедији су раније писали да су за качара, чији уговор са хертом истиче 2012. године, заинтересовани и минхенски бајерн, фиорентина, па и енглеске клубовe манчестер јунајтед и манчестер сити.
Nadoveza bih se i na ovo. Dakle, po meni, jasno je da je Kačar odličan fudbaler, ali ja ga ne bi u Juve. Pogotovo ne zato što bi trebao da bude navodna zamena za Sissoka, koji je jedan od najboljih igrača u Juventusu i Italiji uopšte.