F.C. Juventus ~ La Vecchia Signora

Član
Učlanjen(a)
26.10.2009
Poruka
347
Za sve je kriv Ciro Ferara.Izvukao je iz igre Del Pjera i Dijega,a ostavio boraniju.

Član
Učlanjen(a)
13.02.2009
Poruka
1.014
Juventus-Bayern 1:4 !!! Neocekivano!Ja sam lepo rekao da cemo videti pravu snagu juventusa!!!:)

Rezultat jeste sramotan ali nije prava snaga ekipe kada ti hvale igrači kao što su Chiellini i Sissoko koji su prvi zaduženi za zaustavljanje akcija.

Bilo je očigledno koliko su ti momci nedostajali timu.

Isto kao kad bi npr. Chelsea u najvažnijoj utakmici sezone ostao bez Essiena i Terrya.

Za sve je kriv Ciro Ferara.Izvukao je iz igre Del Pjera i Dijega,a ostavio boraniju.

Upravo tako, ovo si dobro rekao. Potupno nelogično. Izveo je Del Piera a uveo Poulsena?! :???:

Ako je već hteo od poluvremena da se brani, što je greška, nije trebao da izvede napadača nego veznog, tj. Diega.
Ali, nije to prvi put Ferrari da napravi takvu grešku kada je pritisak na njemu.

Koliko je bio fantastičan igrač toliko je katastrofaln trener.

Član
Učlanjen(a)
13.02.2009
Poruka
1.014
Isto kao Melo i Marchisio Juliu Cesaru. :blum3:

Član
Učlanjen(a)
26.11.2009
Poruka
1.561
Kimi ne bih da provociram ali Juventus je stvarno lose odigrao.. BARI 3-1 Juventus

Član
Učlanjen(a)
13.02.2009
Poruka
1.014
Ne provociraš kad normalno prokomentarišeš bez ruganja.

Partija nije bila losa nego katastrofalna, ovo je sramota šta Ferrara pravi od Juventusa.

Nismo od Baria izgubili više od 10 godina i on je sad uspeo da izgubi.
Od Bayerna 4, od Baria 3...eeeee...šta sam doživeo.

Član
Učlanjen(a)
26.11.2009
Poruka
1.561
Ne provociraš kad normalno prokomentarišeš bez ruganja.

Partija nije bila losa nego katastrofalna, ovo je sramota šta Ferrara pravi od Juventusa.

Nismo od Baria izgubili više od 10 godina i on je sad uspeo da izgubi.
Od Bayerna 4, od Baria 3...eeeee...šta sam doživeo.
Jel uprava razmislja da otera tu budalu sto bruka Juventus?Kakav debil...:???:

Član
Učlanjen(a)
13.02.2009
Poruka
1.014
Pa jel igrao Kjelini?

Nije, povređen je. A i Buffon otišao na operaciju odmah posle meča i uspešno se operisao. Ali, bilo je očigledno u poslednjih nekoliko mečeva da igra lošije zbog te povrede, često su mogle da se vide bolne face na njegovom licu. :(

Jel uprava razmislja da otera tu budalu sto bruka Juventus?Kakav debil...:???:

Ne razmišljaju, idioti. Onaj John Elkann je kreten kakvog svet nije video. Navodno, Lippi je rekao da će preuzeti Juventus samo ako Ferrara ostane na klupi do kraja sezone. I naravno oni će idioti to i da urade i uništiće jop jednu sezonu.

Lippi je fantastičan fudbalski strateg, jedan od najboljih koje je svet imao, ali ipak, niko nije iznad kluba. Ali to Secco, Blanc i Elkann očigledno ne znaju.

Ja sam procitao da uprava zeli da zadrzi Feraru do kraja sezone !

Da, to je izgleda nažalost tačno.

Natrag