Član
- Učlanjen(a)
- 13.09.2012
- Poruka
- 76
Ja sam ZA!
Nije to toliko loše koliko ljudi govore i lupaju. Pogledajte silne fondove iz kojih se uzima novac za škole, zdravsto itd.
Добар избор, мој пријатељу!
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Beleška: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
Ja sam ZA!
Nije to toliko loše koliko ljudi govore i lupaju. Pogledajte silne fondove iz kojih se uzima novac za škole, zdravsto itd.
"Protiv"....
ima mnogo razloga za to......da ih ne nabrajam sada,opet ce prerasti u raspravu.
[/SIZE]Драго ми је да се слажете са мном...
[/SIZE]А како ће бити, јер реч "Пловдив "долази од бугарском апокрифних хроника 17 века као Пло(в)діви.
Бугарска је била прва земља у свету није призната Македонију под њеним уставним именом, па чак и Бугарска Онда господине председниче Зхелиу Зхелев помогне Русија и Турска такође признају Македонију под њеним уставним именом.
Ја сам истог мишљења.
Бугарска је била прва земља у свету није призната Македонију под њеним уставним именом, па чак и Бугарска Онда господине председниче Зхелиу Зхелев помогне Русија и Турска такође признају Македонију под њеним уставним именом.
Ја сам истог мишљења.
Нема проблема, постоје две бугарске државе попут Немачке и Аустрије.
[/SIZE]Апсолутно ништа не знаш!
У мају 1989 комунисти у Бугарској дозвољено пасоша да путују широм света и муслимана у Бугарској је отишао у Турску.
А онда се вратио.
Године 1989, нико у Бугарској је променила своје име.
Садашње име града Бургаса потиче од латинске речи Бургус / Burgus = кула /.
У другом европском језику / не реч крагуи / осим на бугарском.
Тада језику из којег је узео реч?
Толико дуго да више не знам како да кажем ово птицу.
Срби никада нису уживали ловачке Соколу за лов.
Дакле, ви не можете имати реч у вашем језику Крагуи.
Крагуи да говоре бугарским народним песмама - песма већ цитирао.