Dušanka Stanković:
Ja se u potpunosti slazem sa Dr Dereticem. Ja imam iscrpne dokaze kao laik, citajuci temeljno i povezivajuci pisanja raznih pisaca da su Srbi najstraiji narod, i Srbi su postavili temelje svetske civilizacije. To sto su nam kroz vekove menjali jezik ali u osnovi je ostao isti da se nase reci mogu prepoznati. Tacno je da Sveto pismo je povezano sa nasim poreklom. .......
Nadam se da cu dovoljno ziveti da upoznam Dr Deretica. Dr Deretic je hrabar da kaze istinu a to sto se nekima ne svidja ta istina ne mora da je cita…zivite u tunelu iz koga nikada necete izaci.
Sanja:
Gospođo Dušanka,
Ako zaista mislite i verujte u sve navedeno, ja Vam najiskrenije i najtoplije preporučujem da posetite psihijatra što pre!!! Vaše reči me užasavaju! Sa kolikom dozom sigurnosti Vi iznosite nebulozne tvrdnje koje ne bi mogli da potvrde ni najbolji svetski istoričari, gluposti za koje nema ni jednog jedinog dokaza (osim ako za Vas „dokazi“ nisu lupetanja samozvanog i lažnog akademika, profesora i istoričara „dr“ Deretića!).
Pobogu ženo, mene bi bilo sramota tako nešto da napišem makar iz zezanja. Sami za sebe kažete da ste LAIK za istoriju, pa odmah nakon toga nam svečano saopštavate kako vi imate DOKAZE za navedene tvrdnje, iako vas ti „dokazi“ jedino kandiduju da budete primljeni preko reda i bez zakazivanja u bolnici „Lazar Lazarević“. Ne volim da vređam ljude, ali kada ti isti ljudi vređaju inteligenciju ostatka naroda čitaj sveta), kada truju druge glupostima, kada sebi daju za pravo da kažu kako je baš njihov narod najstariji na svetu, onda onda bolje nisu ni zaslužili.