Član
- Učlanjen(a)
- 08.02.2010
- Poruka
- 56
ne.i kaze se emo ili emos,a ne emovac...)Зар није Tokio Hotel један од главних представника емоваца?
Ево га Bill Kaulitz, емовац:
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Beleška: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
ne.i kaze se emo ili emos,a ne emovac...)Зар није Tokio Hotel један од главних представника емоваца?
Upravo to.1. Nesamostalna, nezrela deca (između 14 i 20 godina) koja još nisu osetila život na svojoj koži.
2. Misle da su jedina emotivna bića na planeti i da se niko pre njih nije setio da čovek ima emocije iako ne pegla kosu.
3. Svi se oblače na isti način i žene i muškarci tj. muškarci kao žene a ne shvataju da time pokazuju i sebi i javnosti da nemaju osećaj za same sebe nego sebe ugrađuju kao jedan sićušan delić u nešto što stvaraju emo pevači.
Važno je da napomenem da iako će verovatno neko da se oseti uvređenim, ja ne želim nikoga da potcenjujem samo vidim postavljača teme za nekih 6-7 godina kad će se i ona sa simpatijama smejati ovoj temi.
Budi svoj, sledi svoje instinkte, Sprite!
Slazem se sa ovim gore...svaki emos koga sam upoznao moze se bas tako opisati.
E sad, da nisam provodio vreme sa njiima, nisam, mozda su i drugaciji ali ne verujem.
Uglavnom su predmet sprdnje.
Nisu drugaciji. Furao sam sa EMO curom
Зар није Tokio Hotel један од главних представника емоваца?