Emo

Član
Učlanjen(a)
08.02.2010
Poruka
56
Зар није Tokio Hotel један од главних представника емоваца?
mipc0j.jpg


Ево га Bill Kaulitz, емовац:

es18qx.jpg
30vmykj.jpg
ne.i kaze se emo ili emos,a ne emovac...:))
 
Član
Učlanjen(a)
29.05.2010
Poruka
466
Pa u principu mi se ne sviđa oblačenje,jer ja ne volim ništa što je preterano,oblačim se ja u punk/rock fazonu,pa sve u granicama.

Ovako nemam neko baš loše mišljenje,ali mislim da su to osobe kojima je najlakše sjesti i kukati nad svojom sudbinom,i ne trude se da nešto urade.

Znam da su predmet ismijavanja,ali to je djelom zasluženo jer sam čula da se neki klinac iz USA koji ima 12 ili 13 godina,emo naravno,ubio jer je čuo da ga neko trača-"nije mogao da podnese toliku bol" i nažalost takvih primjera je puno.

Nisi u pravu,emaši ipak uživaju u boli i krhki su.Svima nama dođe ponekad da eksplodiramo,da se popnemo na neko brdo i vrištimo,ali sjediti skrštenih ruku kao emosi nije rješenje!
 

Byk

Član
Učlanjen(a)
04.02.2010
Poruka
2.355
Danas "emo" - sutra Memo:

[YOUTUBE]ZFBwoKWfW0Q[/YOUTUBE]

:lol::lol::lol::lol::lol:
 
Član
Učlanjen(a)
13.06.2010
Poruka
108
1. Nesamostalna, nezrela deca (između 14 i 20 godina) koja još nisu osetila život na svojoj koži.
2. Misle da su jedina emotivna bića na planeti i da se niko pre njih nije setio da čovek ima emocije iako ne pegla kosu.
3. Svi se oblače na isti način i žene i muškarci tj. muškarci kao žene a ne shvataju da time pokazuju i sebi i javnosti da nemaju osećaj za same sebe nego sebe ugrađuju kao jedan sićušan delić u nešto što stvaraju emo pevači.

Važno je da napomenem da iako će verovatno neko da se oseti uvređenim, ja ne želim nikoga da potcenjujem samo vidim postavljača teme za nekih 6-7 godina kad će se i ona sa simpatijama smejati ovoj temi. ;)

Budi svoj, sledi svoje instinkte, Sprite!
Upravo to.
 
Član
Učlanjen(a)
19.06.2010
Poruka
195
Imam sestricinu u Americi koja je Emo, i za razliku od nekih država - koliko mi je barem poznato -gde su bukvalno nepozeljni (to je prava katastrofa ako ti je dete u tom fazonu) kod Amera je to sasvim cool.
U glavnom ne znam kada je pokret nastao ali znam da su nastali kao pokret nezadovoljnih, razocaranih mladjih osoba sa uglavnom privatnim porodicnim problemima ili drugim nezadovojlstvom, pa su sa svojim tužnim stilom oblacenja i sminke (uglavnom crno) to nezadovoljstvo i naglasavali. Jedan od njihovih signala je i frizura koja sigurno nije naelektrisana kao ovi tvoji nazovi Emovci, vec spustena i najcesce prekriva samo pola lica....ukoliko nije ono to sam, ali me blam da to i pokazem. Po toj frizuri i jakoj sminci posebno oko ociju se ustvari i prepoznaju.
 
Član
Učlanjen(a)
15.12.2009
Poruka
19
Kako se kalio čelik :D

Зар није Tokio Hotel један од главних представника емоваца?
mipc0j.jpg


Ево га
Bill Kaulitz, емовац:

es18qx.jpg
30vmykj.jpg

Ili Brian Molko (Placebo)
placebo.jpg

brianmolkosc01m0012sx8.jpg


I ovo su idoli današnje omladine :( Čovek još nije smislio koji je pol. wacko2

Ne znam samo da li je gore da idoli budu ovakvi hermafroditi ili Seka, Ceca i ostala bulumenta :blum3:
 
Poslednja izmena:
Član
Učlanjen(a)
22.10.2009
Poruka
688
Tja, ono što sam čula ne dopada mi se... E, sad nemam neko relevantno znanje, nisam konkretno upoznata pa ne mogu ništa ni da kažem...

Kako ja to vidim, neka deca imaju potrebu da se drugačije izraze (psiholozi kažu skretanje pažnj ali...) i svaka generacija ima svoje emose (kako je već pravilno) samo se drugačije zovu - darkeri, pankeri, satanisti i šta ti ja već znam kako...
 
Natrag
Top