Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Beleška: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
Јеl mozda izgleda ovako nakazno ko sto ga tvoji prikazuju na ovoj slici?Tačno, jedan u tri ličnosti.
A ti Boga ne smatras kao ovi sto su ga gore naslikali???Odgovor je dat, a glasi:
Postoji biblijsko učenje o tri ličnosti Božanstva, ali je sotona stvorio svoje lažno trojstvo, isto kao što je stvorio i celokupno učenje kao pandan biblijskom učenju.
Dakle, to nije nikakav dokaz, jer celo biblijsko učenje ima svoju kopiju koju je stvorio sam sotona kao pandan istini.
A ko je kazao da je Bog hermafrodit?Ne, Bog nije hemofrodit, ili čudovište sa tri glave, šest ruku, i šest nogu u jednom telu.
To su tri fizički nezavisne osobe, koje su od jedne tvari ( telo jednog tela u supstacionalnom smislu), povezane istim duhovnim vezama.
To su Bog Otac, Sin, i Sveti Duh.
Biblijski izrazi Otac i Sin, su samo pokušaji da se objasne odnosi koji vladaju u poretku greha i plana spasenja.
U nebeskom poretku i Bog Otac, i Gospod Isus, i Sveti Duh čine Oca Boga.
A ko je kazao da je Bog hermafrodit?
A jel Bog muskarac?
A sto ga tvoji troicari slikaju kao nakazu sa tri glave itd???
A gde to pise u Bibliji da jednog Boga cine tri nezavisne osobe koje su od jedne tvari?,koje tvari?,jel od zlata,vazduha?a sta cemo sa andjelima?,od koje su oni tvari??? i gde ti u Bibliji pise "suspstacionalni smisao", to bre samo filozofi pominju dok iznose svoje filozofije.mani se tih filozofskih izraza....,vrati se Jehovi dok je vreme
Zaokret, vrati se ti Bogu, jer vidim da izvrces pismo do krajnjih granica, i pripisujes i meni i Adventistima nesto sto drugi cine i kako cine.
Ni ja ni Adventisti nemamo veze sa tradicionalnim shvatanjem trojstva, vec imamo cisto biblijsko ucenje po kome je Isus Bog vecni jednak Ocu, koji se u jednom trenutku odrekao Bozanske prirode i postao covek, postavsi ponizan i poslusan u svemu, da bi umro za coveka, i pokazao ljudima primer u svemu.