Član
- Učlanjen(a)
- 17.01.2010
- Poruka
- 749
Aha, ne znaš...? Što onda prepadaš ljude?wacko2
Ja znam za sebe, ostali kako hoće . Svima je dato pismo, pa ko voli nek izvoli . Šta fali malo plašenja ako ispadne dobro
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Beleška: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
Aha, ne znaš...? Što onda prepadaš ljude?wacko2
Dobro, šta ti misliš da je duhovni genocid (možda je genocid prejaka riječ), ja bih to rađe nazvao duhovnim terorom, dakle, šta misliš da je duhovni teror nad ljudima - lišavati ih istine prećutkujući je, ili im, umjesto istine, poturati njene surogate?Ja znam za sebe, ostali kako hoće . Svima je dato pismo, pa ko voli nek izvoli . Šta fali malo plašenja ako ispadne dobro
Dobro, šta ti misliš da je duhovni genocid (možda je genocid prejaka riječ), ja bih to rađe nazvao duhovnim terorom, dakle, šta misliš da je duhovni teror nad ljudima - lišavati ih istine prećutkujući je, ili im, umjesto istine, poturati njene surogate?
Pa, ti mene, naravno!:dntknw: Plašiš me babarogama, paklom, ognjenim jezerom, sotonom, kuvanjem u kazanu..., a ništa od toga niti postoji niti je dokazanao da postoji. Šta je to ako nije i duhovni i mentalni teror?yes3Pa vidiš, o tome ti i ja teško da možemo razgovarati. Za tebe je istina evolucija, za mene Stvoritelj. Eto. Ko sada tu koga teroriše? Ti mene ili ja tebe? Ti veruješ u jednu istinu a ja u drugu.
Mene su, npr , terorisali učenjem o nepostojanju Boga kad sam bila mala i dok sam odrastala.
Pa, ti mene, naravno!:dntknw: Plašiš me babarogama, paklom, ognjenim jezerom, sotonom, kuvanjem u kazanu..., a ništa od toga niti postoji niti je dokazanao da postoji. Šta je to ako nije i duhovni i mentalni teror?yes3
Еволуција нема ниједног доказа. Баш бих волио да се расправа настави на тој теми, па да виде еволуционисти како им се обарају докази. У духовном геноциду се такође промовише самоубиство и величање Сатане преко сатанских хард рок група. Промовише се и идолопоклонство према политичким вођама и другим познатим личностима који (велика већина у свијету) имају веома лоше понашање.
Nisi eksplicitno nigdje to pomenula, ali to se podrazumijeva. Čim vjeruješ u "bradatog čiku" koji te sa sedmaog (bješe li sa sedmog ili devetog) neba posmatra i koji zna svaku tvoju misao i pomisao, a o grijehu da i ne govorimo, tu je negdje i raj, a odmah do njega i pakao sa ognjenim jezerima i rijekama, kazanima u kojima se kuvaju grešnici i td. Nisam ja to izmislio!Ајд да видим где сам написала казан, огањено језеро,кување, бабарога. Цитирај или ти, докажи тврдњу.
Написала сам да је пакао стање душе одлучене од Божије љубави. , не плашим те ја ни са чим, ти си, изгледа, сам улашио. Ако живиш како треба нећеш тамо доспети . Шта је ту страшно и за плашење? Ко не краде, не иде у затвор, зар не?
Vidim, da si bila slab učenik. Čovjek ne vodi porijeklo od ove vrste majmuna koje danas poznajemo, nego od jedne sasvim druge vrste (da te ja sad ne edukujem) koja više ne postoji jer se pretvorila u ljudeyes3Ти си мене плашио тиме да су ми дедови и бабе мајмуни, па не плачем . Да се послужим твојом логиком, шта је то него душевни, емоционални терор?
E, nije. Što bi to bio teror. To je samo tvoj slobodni izbor. Možeš priznavati rodbinu, a i ne moraš. Samo, znaš, to nije lijepo. Odricati se rođaka nije plemenitoОдем на пример у зооврт и кажем, здраво Јуривакин рођаче по "бабине линије". Зар то није терор?
Tripo, nije valjan dokaz da nešto Nije, nego da nešto Jeste! Tovaži za svu nauku pa i za logiku!Napisao Tripo:
Еволуција нема ниједног доказа. Баш бих волио да се расправа настави на тој теми, па да виде еволуционисти како им се обарају докази.
Tripo, nije valjan dokaz da nešto Nije, nego da nešto Jeste! Tovaži za svu nauku pa i za logiku!
A kako se kaže za času u kojoj je do polovina vode, polu puna ili poluprazna?
To se kaže: igra riječima! Isto kao što se neki oduševljavaju onim glupostima da je zima odsustvo toplote... Tako se za sve postojeće može reći - da je to to u odsustvu njegove negacije.A kako se kaže za času u kojoj je do polovina vode, polu puna ili poluprazna?
To se kaže: igra riječima! Isto kao što se neki oduševljavaju onim glupostima da je zima odsustvo toplote...
Pitanje je u vezi tvog komentara da li jeste nešto dokazano ili nije.
Nije prosta igra reči. Poluprazna čaša kažu pesimisti, a polupuna optimisti. Izanđan, stari test, mnogo rabljen, ali radi. Vidiš i to je logika, nije (ili jeste) dokazano ni da je čaša polupuna ni da je poluprazna. Eto opet problema s dokazivanjem :blum3:.