Еволуција је лажно учење. Еволуција нема везе са науком. А ово остало не треба посебно ни коментарисати довољно је да се укључи ТВ и виде канали, наравно не сви канали, али највећи број. На једном оне бабе што гледају у висак, карте, кугле, на другом сатанске емисије Велики брат, Фарма, Двор, на трећем сатански филмови попут Харија Потера, на 4. сатанска музика и спотови посебно хард рок групе. Онда пред сатанску хомо параду дођу поједини наши познати глумци и глумице да промовишу хомосексуализам као да је то нешто нормално, такође их и политичари промовише.
Ово је само дијелић духовног геноцида над људима.
У оквиру промовисања сатанизма такође је присутно промовисање сатанског празника званог Ноћ вјештица. Била је једна група цура овдје гдје ја живим и оне су призивале дух једног умрлог писца на његову књигу. Наравно призвале су Сатану, за ове остале не знам али за једну знам да не лаже и она ми је испричала шта се тамо десило да је то шокантно. Ајд неко би рекао ма то су измишљотине. Али се онда поставља питање откуд овакво зло? Клања дјеце, убијања итд.?