Ako ti verujes u Hrista,onda bi trebalo i da veruje u NJegovu rec zar ne?Ali vama je to kost u grlu,cim vam covek spomene Bibliju odmah vas izbijaju ospice,jer vecina vas je i nema a kamo li da je cita i nedaj Boze pocne da njene principe primenjuje u svom zivotu.Tu je institucija koja misli za mene i ja radim onako kao mi kaze.I koja razlika je onda izmedju vas i one koje nazivate sektama?Nikava,barice,nikava.Pogledaj malo samo zadnja desavanja,eeeeeeej
koji je bre to covek da od gladnih usta ukrade 700.000dinara!!!Da oderze sebi platu 144.000 dinara dok mu narod u eparhiji,zivi u getu i gladuje.E takvima ti verujes i samo izvoli skim si takav si.Isus kaze po rodovima njihovim poznacete ih.A rodovi vriste
Alo devojko/dečače, šta si nisam razlučio... Takođe nisam razlučio u šta ti veruješ ?!!
Očito u sopstvene misli....
To što čitaš Bibliju, kako kažeš, samo za sebe ništa ne znači... Da li je razumeš?!! Da li je Ti tumačiš ?!! Biblija nije institucija, prijatelju, ne koristi takve rogobatne pojmove ako ih ne razumeš... A ako nisi mislio/la na Bibliju, da je institucija, onda nam kaži o kojoj instituciji pričaš, da znamo čiji si robot...
Ti Hrišćanin?!! Pa ako jesi, što se stidiš da kažeš u okviru koje verske zajednice si Hrišćanin...
Tebe zanima "žuta" štampa, majstore/ice... Tebe ne zanima ništa drugo, do da pljuckaš, jer ne umeš ni da pljuneš i načiniš greh, i moliš za oprost, pa ko veliš, kad pljuckaš je manji greh, veličine matematičke greške, zanemaruje se, nije greh nego je grehić... E moj/a Ti....
Pogledaj sebe u ogledalo za početak, pa utvrdi da li si muško ili žensko, onda odvoji vreme pa pročitaj šta pišeš i kako pišeš, o čemu pišeš i čime se služiš dok pišeš, kao i kakve zaključke donosiš, pa onda otvori Bibliju i nađi se sam/a sa sobom i pred Bogom...