Član
- Učlanjen(a)
- 28.03.2013
- Poruka
- 13.330
Brate,ko danas slavi Senice?
A vidiš više proroštava govori da će se u milenijumu slaviti ali ne samo Senice već i mladine i sedmični odmor ali tu nije kraj jer će se tad i žrtve prinositi a ko danas prinosi žrtve i odmara subotom?
Zašto će to sve u milenijumu biti...zato što još postoji smrt i greh zato je i Hram potreban a sve to posle milenijuma i ukidanja smrti nestaje.
Možeš se sad zapitati zašto se i danas sve to ne drži iako postoji greh i smrt?
Zato što se žrtve nemogu prinositi van svetog mesta određenog za toa to je Hram i sad praznici nisu u zavetu na krvi ali jesu u Mojsijevim zapisima u SZ samim tim važe kao podsetnik u zemlji svetinje Izraelu i svi koji odu tamo držaće navedeno kao sveti narod ne radi spasenja već radi potvrde pravde.
Nisam gledao tekstove, bilo bi dobro da ih postavis. A ja vec pre toga mislim da ce Hram biti podignut, da ce Jevreji poceti prinosenje zrtava, da ce kako i sam tekst kaze "vuk i jagnje" biti zajedno, da ce svi narodi dolaziti u Izrael i da ce to biti mladinama , subotama itd.. i da ce tamo u Izraelu biti pravi raj, ali to ce biti pre milenijuma i onda ce se Izrael obratiti, ali nakon toga ce se u toj zemlji podici antihrist, proganjajuci Hriscane, i on ce sesti u Hram predstavljajuci sebe mesijom i htece da vrati Izrael na otacku veru.. To je moje misljenje, da tekst o tome govori, jer i Pavle kaze , tako se bar naslucuje da ce se i Izrael na kraju obratiti..
Ako antihrist dodje, to ce najpre biti iz Izraela, a da li je mozda i crkva sa njim u vezi ,ostaje da se vidi..
Ja mislim da je tekst doslovan, ali se on ipak desava pre milenijuma, tamo lepo kaze da ce biti onih koji ce ziveti po "100 god" i da ce se "dete igrati pred rupom zmijinom i nece mu nauditi", odakle deca u milenijumu? Odakle godine zivota?
Kazem nisam se bavio ovim prorocanstvima kao ti, i ne znam da li to hronoloski odgovara, ali nesto takvo ce biti.. Ali za vreme milenijuma, to nesto ne verujem..
Poslednja izmena: