VIP
- Učlanjen(a)
- 14.07.2011
- Poruka
- 19.107
Iskustva su nam identična.
A što se tiče duše piše da ima ko može pogubiti TELO ali piše da se toga NE PLAŠIMO već upozorava da se BOJIMO onoga koji može u paklu POGUBITI....ŠTA??? Osećanja??? Ne postojeći element???
Laki brate, iskustva se Pismom proveravaju jer isceljenja i čuda može svako da čini i to piše znaš valjda.
Kako da Duh u tebi ne kaže:,, Halo čoveče moja reč je istinita kako čitaš tako veruj i nemoj izvrtati moju reč,,???
Kako Duh u tebi ne kaže: Laki, žig nije dan već obeležje koje će ZVER u svom sistemu STAVLJATI na ruku ili čelo u zavisnosti od IZBORA i to nije psihički rad već MIKROČIP. A broj je u kartici koju ponovo ujedinjena zver kao oblast postavi za uslov raspolaganja novcem.,,
Postoje različiti Duhovi zato i piše da se ispituju jer imaju i zavodnički koji laskaju i žele da čovek ostane u status kvo stanju.
Bog upozorava a Duh poučava i POTVRĐUJE napisano ne kvareći istinu. Razmisli malo i preispitaj ko zna....
Pa ja ti upravo to govorim sve vreme, da Duh Sveti mora osvedociti coveka da li je nesto istina ili ne, a ja sam to iskustvo doziveo, i to ne jedanput vec mnogo puta, i jos uvek ga dozivljavam, i uvek kada sednem za racunarom i ukljucim se na forum, dozivljava to iskustvo, kada pisem odredjenu temu ili odgovor, Duh neverovatno deluje i utvrdjuje me u onome sto pisem, daje mi prosvetljenje, radost, i nepomuceni mir...
Zato se treba moliti za Silu Svetoga Duha, da nas on osvedoci, i kada pisemo nesto, da to bude u Duhu, a ne da pisemo ono sto nam dodje na um, govorim i u svoje ime, jer mi smo ljudi nesavrseni, ali trebamo da tezimo ka savrsenstvu i ono ce nam se dati ako smo iskreni da sluzimo Bogu celim srcem...