Немаш ни ти никакве доказе, само си пригрлио те секташке сајтове и убацујеш текст. То радиш веома дуго. Ти си стварно умислио да се води нека борба између нас, па се поносиш како имаш премудрост у односу на мене, тј. да сам ти противник? Јаох...
Тако могу и ја, убацим пола сајта неког и напишем како сам надмоћнији од тебе. Таштина!
Ја објашњавам шта Соломон каже, ти узимаш реченицу и злоупотребљаваш је без контекста. А читаво Проповедниково излагање се мора посматрати целовито. Он смисаоно говори као световни човек који тавори у таштини, да му се живот своди само на јело и пиће, уживање, а да после тога нема ништа. Да не иште за било чим узвишним, већ да само мисли на пролазно.
19. Јер шта бива синовима људским то бива и стоци, једнако им бива; како гине она тако гину и они, и сви имају исти дух; и човек ништа није бољи од стоке, јер је све таштина.
20. Све иде на једно место; све је од праха и све се враћа у прах.
21. Ко зна да дух синова људских иде горе, а дух стоке да иде доле под земљу?
22. Зато видех да ништа нема боље човеку него да се весели оним што ради, јер му је то део; јер ко ће га довести да види шта ће бити после њега?
Да ли је стварно тако? Никако! Бар ми који смо у Новоме завету знамо да није тако. Није добро злоупотребљавати Стари завет јер очигледно ту нема разумевања. Ако тако гледате, није ни чудо што постоје Јеховини сведоци, тј. што пуштају да им деца умиру јер не дају крв.
14. Јер је душа сваког тела крв његова, то му је душа.
Кад се тако буквалистички тумачи, онда није ни чудо што имате толико јереси.