Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Beleška: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
Од јануара 2014 користим Облако руског провајдера од 1Тб. Приступ имам на рачунару путем мејла или путем њиховог програма Disk-O који ми њихов облак на рачунару приказује као хард диск:Vjerujem samo u google drive i nikome vise. Po jednom emailu mogu da pohranim 20GB slika, dokumenata itd a niko nije ogranicio koliko mogu prijaviti meilova. Na mob su prijavljena 3 meila, dakle 60 GB i znam kome sam dao na cuvanje a kojekakvim firmama sto nicu kao gljiva poslije kise nemam namjeru dati ni jednu sliku na skladistenje.
Од јануара 2014 користим Облако руског провајдера од 1Тб. Приступ имам на рачунару путем мејла или путем њиховог програма Disk-O који ми њихов облак на рачунару приказује као хард диск:
Pogledajte prilog 134396
На телефону такође имам приступ и у подешавањима сам поставио да ми аутоматски све фотографије са телефона шаље на облак.
Оном што је најважније, за ових седам година нисам имао ни један проблем. Овај терабајт ми је бесплатан и омогућава ми да пошаљем фајл до 2гб. Платним налогом омогућава слање фајла без ограничења.