Dokumentarci vezani za bilo kakvo vjerovanje ,SA PREVODOM

UPLOADER
Učlanjen(a)
19.10.2010
Poruka
3.322
Katari, zapadni bogumili, u srednjem vijeku su pokušali ostvariti božansku civilizaciju Dobroga Boga. Širom Europe su izgradili veličanstvene dvorce u kojim su slavili Nebesku ljubav - Minne.

TAJNE KATARA, 1.dio

TAJNE KATARA, 2.dio

Član
Učlanjen(a)
28.03.2013
Poruka
13.330
Neka se nadje i ovde...
Postavljao sam video i ranije na drugim temama, ali mislim da ljudi nisu svesni sta se desava sa nasom Biblijom, kako se prepravljaju stihovi pa cak i izbacuju citava poglavlja, da bi se izbegla cinjenica da je Hristos Bog, da bi se omalovazio Bog i da bi se porekla cuda.
Ova prevara nije vezana ni za jednu Hriscansku zajednicu , vec pogadja sve nas, a rade je satanini agenti infiltrirani i preruseni u ''strucnjake'' i ''lingviste'' biblicare..
Velika je prevara koja se radi, pa je vazno da svaki Hriscanin bude upoznat.
Nasao sam da ovaj covek najbolje objasnjava, iako posmatra ovu stvar iz ugla svoje zajednice, nije daleko od istine:

Evo o tome i na engleskom ko razume:

UPLOADER
Učlanjen(a)
19.10.2010
Poruka
3.322
Duhovi "5.Dimenzija
Um iznad materije "5.Dimenzija
Reinkarnacija "5.Dimenzija
Telepatija "5.Dimenzija

UPLOADER
Učlanjen(a)
19.10.2010
Poruka
3.322
Revolucija u Riju
U radosnom ozračju Uskrsa, Laudato vam daruje dokumentarni film „Revolucija u Riju“. Snažne poruke pape Franje sa Svjetskog susreta mladih u Riju

UPLOADER
Učlanjen(a)
19.10.2010
Poruka
3.322
Tko je papa Franjo?
Pogledajte dokumentarni film o papi Franji - čime sve iznenađuje svijet? Bliski papa iz daleke zemlje, osvaja milosrđem i poniznošću!

Natrag