Doctor Wizard leči sve

Učlanjen(a)
24.04.2010
Poruka
5.966
Pa jest, u pravu si, ne ide. Ajd da vidimo jel stvarno tako misliš. Ovo je test tolerancije, ako za ovu sliku dobijem zahvalnicu od tebe, prošao si.

Spucao sam plavce za danas. Sutra dodje zahvalnica a slika je kopirana. Mozda je uzmem i za avatar videcu. U svakom slucaju HVALA

Učlanjen(a)
26.04.2010
Poruka
2.667
To je zato sto si slabo saputao nad vaginom ...:)

" Obozavam ovog plavog andjela "...yes3...ne samo da joj leži lingvistika......nego i medicinska terminologija....:yea:...

Malopre mi se javio Džej ..:yea:...i pohvalio tvoje oralno angažovanje ...yes3..:)..i šalje ti čestitke....:yea::).

Član
Učlanjen(a)
12.04.2009
Poruka
1.545
Pa znam da nisi veterinar...Zaboravih da pitam mogu li se odstraniti šuljevi sa tetovaže?

Učlanjen(a)
24.04.2010
Poruka
5.966
" Obozavam ovog plavog andjela "...yes3...ne samo da joj leži lingvistika......nego i medicinska terminologija....:yea:...
Malopre mi se javio Džej ..:yea:...i pohvalio tvoje oralno angažovanje ...yes3..:)..i šalje ti čestitke....:yea::).

Os' ti da mi budes asistent???? Ucini prijatelju .....

Pa znam da nisi veterinar...Zaboravih da pitam mogu li se odstraniti šuljevi sa tetovaže?

Sta si ti to tetovirao Crni Zoco ..... Cccccccc .... :dntknw:wacko2

Član
Učlanjen(a)
18.06.2010
Poruka
5.646
Da li si razmisljao da mi budes asistent? Trebaju mi a manjkaju ....
a ti doco prvo otvoris ordinaciju pa prikupljas pesonal...nisi se dobro pripremio zato ces morati sve sam da odradis...neka ti je dusica u nosu...kad te dohvate pacijentkinje...sa onim sto si mi rekao da imam..odracu te ...samo tako..:)

Natrag