Doctor Wizard leči sve

Član
Učlanjen(a)
18.06.2010
Poruka
5.646
heeeeeeej doktore...jel mogu ja preko veze na jedan kratak ali ebitacan pregled? nesto me streca bas ovde...tu.. tu...gde zeka pije vodice i malo nize ..po sred stomaka...sta to moze da bude mmm?

Učlanjen(a)
24.04.2010
Poruka
5.966
heeeeeeej doktore...jel mogu ja preko veze na jedan kratak ali ebitacan pregled? nesto me streca bas ovde...tu.. tu...gde zeka pije vodice i malo nize ..po sred stomaka...sta to moze da bude mmm?

Moze da bude mnogo toga ali strucan izraz bi bio ... hm ... kako da kazem, eh .... taj latinski .... ajd na srpskom - nehebica .... otprilike .....
Trebalo bi da cesce dolazis do doktora, tek sam poceo sa radom pa jos uvek nemam svu potrebnu lekariju .... Uskoro cu da nabavim wizardove kapljice pa da pocnes da koristis terapiju .... :yea:

Pomaze 100%

Član
Učlanjen(a)
12.04.2009
Poruka
1.545
WTF.png

Član
Učlanjen(a)
18.06.2010
Poruka
5.646
moze biti doktore da mi je i tri puta malo... na dan..kad nabavis te carobne kapi da me poprskas...ako garantujes 100% da pomazu opet cu biti kao nova...podmazana spolja i iznutra...nema skrgucem zubima kad spavam...nema se prevrcem u krevetu...ima spavam kao janje...daj...muckaj te kapi..pa salji sto pre...daj mi...hocu sveee..

Natrag