Doctor Wizard leči sve

Član
Učlanjen(a)
23.10.2009
Poruka
1.832
Ne znam kako ..... Ma nisu zdravi oni, samo se prave ..... Ako ne pocnu da svracaju odosmo u zaborav .... Treba im vremena da se naviknu na povratak doktora .....

slazem se,
i da ne bismo otisli u zaborav
da ih uplasimo nekim pricama o najstrasnijim mogucim posledicama
jel' tako,ne-odlaska kod cika doktora
i
tako
virusi mutanti,buba sarbe
ninza kornjace..

Učlanjen(a)
24.04.2010
Poruka
5.966
da ih uplasimo nekim pricama o najstrasnijim mogucim posledicama
jel' tako,ne-odlaska kod cika doktora
i
tako
virusi mutanti,buba sarbe
ninza kornjace..

Tacno, tacno, evo bas citam ovih dana ..... Mnogo ljudi umire od sunca, od ne*ebice, posledica seksa, .... Razne bolesti na sve strane ... Covek se ugusio jer nije skinuo gas masku .... Pa da...... Svakakvih bolestija ima ......

Učlanjen(a)
09.07.2010
Poruka
667

Sramota Bleksi ,odradio si Cupku na brzinu i prozvao sledeceg,pa stvarno nema smisla .:acute:

Nego,pisi nam kako je bilo na odmoru jel ti se desila neka letnja ljubav ? :vorred:Izgleda da ste se ti i moja Full drugarica Crnka dogovorili da zajedno krenete na odmor ....:roll:

Da me ne bi svako ponaosob pitao, eve ga obavestenje .....

PONOVO RADI BIOSKOP!!!​

Koji se film prikazuje veceras i kad ce se pustati "Dubinska ekspertiza genitalija "?:vorred:

Učlanjen(a)
24.04.2010
Poruka
5.966
Sramota Bleksi ,odradio si Cupku na brzinu i prozvao sledeceg,pa stvarno nema smisla .:acute:
Nego,pisi nam kako je bilo na odmoru jel ti se desila neka letnja ljubav ? :vorred:Izgleda da ste se ti i moja Full drugarica Crnka dogovorili da zajedno krenete na odmor ....:roll:

Neeeeeeee ...... prica mi se o tome ...... Malo sam se odmorio od svega ..... To je uglavnom to .....

Sledeci!
Nikad je nema sestra kad mi treba ..... :???:

Učlanjen(a)
09.07.2010
Poruka
667
Gagana sestro slatka pa gde si ti ovih dana ?:vorred:

Bleksone uopste te ne prepoznajem ,sta si nabio taj kip na avataru ne licis na sebe vec na Cezarovog kitaristu koga su na kraju bacili lavovima jer je svirao neke cudne krestave zvuke koji su bili teror za Cezarove usi .:vorred:

Poslednja izmena:
Natrag