Član
- Učlanjen(a)
- 23.10.2009
- Poruka
- 1.832
a da ipak razmislite o svojoj odluci?Zahvaljujem ali ne.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Beleška: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
a da ipak razmislite o svojoj odluci?Zahvaljujem ali ne.
Sada mi je jasno zasto me je g-din "dark star" pitao da li patim od nekih bolesti. Hvala, ali meni ovakve usluge nece biti potrebne.
Vidi lepi avatar. Jel to Mont Rašmor? Džordž Vašington, Tomas Džeferson, Abraham Linkoln Teodor Ruzvelt i Black Wizard. Prava ekipa drumskih razbojnika.
Gospodine ili Gospodjo, prvo nemam predstavu o cemu govorite. Ako je zabranjeno listati teme onda ne razumem zasto se otvaraju. Iz tog razloga sam postovao ovde. Na avataru se ne nalazi taj "black wizard" i nije lepo sto upotrebljavate takav nacin pristupa prema novim clanovima umesto normalne dobrodoslice. A da li su ove licnosti drumski razbojnici ili ne, pokazuje istorija koju su ostavili iza sebe.
Taman sam poceo da sticem lep utisak o kruzenju a Vi ste me upravo pokolebali. Mislim da novi clanovi foruma ne zasluzuju ovakvu dobrodoslicu.
Sto se odluke tice, za gospodju/djicu clanicu iznad, doneo sam je i ne zelim u ovome ucestvovati. Hvala vam na paznji i izvinjavam se na oduzimanju prostora.
Doktore na posao! Ja sam prvi pacient, brzo mi dajte lek
da li sam jos uvek radnik ove cenjene ustanove?:-D