Doctor Wizard leči sve

Član
Učlanjen(a)
21.05.2010
Poruka
235
Sada mi je jasno zasto me je g-din "dark star" pitao da li patim od nekih bolesti. Hvala, ali meni ovakve usluge nece biti potrebne.

Vidi lepi avatar. Jel to Mont Rašmor? Džordž Vašington, Tomas Džeferson, Abraham Linkoln Teodor Ruzvelt i Black Wizard. Prava ekipa drumskih razbojnika.

Učlanjen(a)
10.08.2010
Poruka
192
Vidi lepi avatar. Jel to Mont Rašmor? Džordž Vašington, Tomas Džeferson, Abraham Linkoln Teodor Ruzvelt i Black Wizard. Prava ekipa drumskih razbojnika.

Gospodine ili Gospodjo, prvo nemam predstavu o cemu govorite. Ako je zabranjeno listati teme onda ne razumem zasto se otvaraju. Iz tog razloga sam postovao ovde. Na avataru se ne nalazi taj "black wizard" i nije lepo sto upotrebljavate takav nacin pristupa prema novim clanovima umesto normalne dobrodoslice. A da li su ove licnosti drumski razbojnici ili ne, pokazuje istorija koju su ostavili iza sebe.

Taman sam poceo da sticem lep utisak o kruzenju a Vi ste me upravo pokolebali. Mislim da novi clanovi foruma ne zasluzuju ovakvu dobrodoslicu.

Sto se odluke tice, za gospodju/djicu clanicu iznad, doneo sam je i ne zelim u ovome ucestvovati. Hvala vam na paznji i izvinjavam se na oduzimanju prostora.

Član
Učlanjen(a)
21.05.2010
Poruka
235
Gospodine ili Gospodjo, prvo nemam predstavu o cemu govorite. Ako je zabranjeno listati teme onda ne razumem zasto se otvaraju. Iz tog razloga sam postovao ovde. Na avataru se ne nalazi taj "black wizard" i nije lepo sto upotrebljavate takav nacin pristupa prema novim clanovima umesto normalne dobrodoslice. A da li su ove licnosti drumski razbojnici ili ne, pokazuje istorija koju su ostavili iza sebe.

Taman sam poceo da sticem lep utisak o kruzenju a Vi ste me upravo pokolebali. Mislim da novi clanovi foruma ne zasluzuju ovakvu dobrodoslicu.

Sto se odluke tice, za gospodju/djicu clanicu iznad, doneo sam je i ne zelim u ovome ucestvovati. Hvala vam na paznji i izvinjavam se na oduzimanju prostora.

Ko ti šta brani, kakva te to paranoja spopala? Samo ti postuj, kolko hoćeš. Eto dobio si publicitet odma na početku. Lep avatar, sva petorica su ostavili traga u istoriji, četvorica u Americi a ovaj peti na SF-u. Ovde u spam odelenju ti taka dobrodošlica, šta ćeš.

Učlanjen(a)
24.04.2010
Poruka
5.966
Doktore na posao! Ja sam prvi pacient, brzo mi dajte lek ;):)

heart-on-fire.jpeg

NEXT!!!

Član
Učlanjen(a)
18.06.2010
Poruka
5.646
Da li sam ja zamenik glavne sestre ...medicinska sestra za od gore navise...mislim da li ja jos uvek radim u ovoj ustanovi ali onako honorarno samo ako ima potrebe za mnom...i mojim tretmanima...:vorred:
p.s.Drago mi je doktore da ste se vrnuli u nasu malu kliniku...;)

Natrag