Član
- Učlanjen(a)
- 04.02.2010
- Poruka
- 2.355
Tvoj savet mi je nekako bolan
Ma,nije... Kao i svugde - svaki je početak težak! A, kasnije prosto nećeš moći da odoliš a da ne udariš glavom u zid svaki put kad ga vidiš! :lol:
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Beleška: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
Tvoj savet mi je nekako bolan
A sto bi udarao u zid kada imam bolje resenje.Jednostavno predjem da udaram glavomod podMa,nije... Kao i svugde - svaki je početak težak! A, kasnije prosto nećeš moći da odoliš a da ne udariš glavom u zid svaki put kad ga vidiš! :lol:
Ma,nije... Kao i svugde - svaki je početak težak! A, kasnije prosto nećeš moći da odoliš a da ne udariš glavom u zid svaki put kad ga vidiš! :lol:
A sto bi udarao u zid kada imam bolje resenje.Jednostavno predjem da udaram glavomod pod
Evo primera čoveka koji pati od guznog svraba! Lečenje je bilo pogrešno! Umesto da su ga lečili tako da guzu češe o zid - ti "doktori" su ga lečili penisovanjem! Zbog toga je njemu rešenje za sve - dupe uza zid! :lol::lol:i zato dupe uza zid
Pitaj blekija da budes pomocnik njegov.Pa,cilj je da,izmedju ostalog,koliko-toliko stojiš na nogama i time jačaš svoju volju! Udaranje glavom o pod se preporučuje onima koji ceo život posrću i padaju,pa im se na taj način patos smuči i više nikada ne padnu!
Pitaj blekija da budes pomocnik njegov.
Evo primera čoveka koji pati od guznog svraba! Lečenje je bilo pogrešno! Umesto da su ga lečili tako da guzu češe o zid - ti "doktori" su ga lečili penisovanjem! Zbog toga je njemu rešenje za sve - dupe uza zid! :lol::lol:
Ijooj spava mi se previse i gladan sam previse sta da pojedem da nebi vise bio gladan???