Član
- Učlanjen(a)
- 04.02.2010
- Poruka
- 2.355
Tvoj savet mi je nekako bolan
Ma,nije... Kao i svugde - svaki je početak težak! A, kasnije prosto nećeš moći da odoliš a da ne udariš glavom u zid svaki put kad ga vidiš! :lol:
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Beleška: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
Tvoj savet mi je nekako bolan
A sto bi udarao u zid kada imam bolje resenje.Jednostavno predjem da udaram glavomod podMa,nije... Kao i svugde - svaki je početak težak! A, kasnije prosto nećeš moći da odoliš a da ne udariš glavom u zid svaki put kad ga vidiš! :lol:
Ma,nije... Kao i svugde - svaki je početak težak! A, kasnije prosto nećeš moći da odoliš a da ne udariš glavom u zid svaki put kad ga vidiš! :lol:
A sto bi udarao u zid kada imam bolje resenje.Jednostavno predjem da udaram glavomod pod![]()
Evo primera čoveka koji pati od guznog svraba! Lečenje je bilo pogrešno! Umesto da su ga lečili tako da guzu češe o zid - ti "doktori" su ga lečili penisovanjem! Zbog toga je njemu rešenje za sve - dupe uza zid! :lol::lol:i zato dupe uza zid![]()
Pitaj blekija da budes pomocnik njegov.Pa,cilj je da,izmedju ostalog,koliko-toliko stojiš na nogama i time jačaš svoju volju! Udaranje glavom o pod se preporučuje onima koji ceo život posrću i padaju,pa im se na taj način patos smuči i više nikada ne padnu!![]()
Pitaj blekija da budes pomocnik njegov.
Evo primera čoveka koji pati od guznog svraba! Lečenje je bilo pogrešno! Umesto da su ga lečili tako da guzu češe o zid - ti "doktori" su ga lečili penisovanjem! Zbog toga je njemu rešenje za sve - dupe uza zid! :lol::lol:
Ijooj spava mi se previse i gladan sam previse sta da pojedem da nebi vise bio gladan???