Doctor Wizard leči sve

Učlanjen(a)
24.04.2010
Poruka
5.966
Pomozite joj s tom butnom koskom ili sta vec bese a kasnije se i na glavobolju zalila. Moguce da je jedno povuklo drugo. Lancana reakcija.

Kompletna analiza, sve da se zapise i izvestaj o nacinu lecenja sutra uutru na mom stolu da vidim ...

PYC

Član
Učlanjen(a)
04.10.2009
Poruka
11.506
Neka ne bih ja nju...PYC dužnost zove.

Zonki, a Hipokratova zakletva? Nemoj to više da čujem. ne sviđa se ni meni uvek ovaj posao, evo juče sam morao da rešavam prolaps materice kod babe od 86 godina, utrobu kad nisam ispovraćo. Ova mala je ko puslica, topi se na jeziku, ajd požuri i uvedi je.

Naravno šefe, potpuno ste u pravu, jedno povuklo drugo.

Učlanjen(a)
26.04.2010
Poruka
2.667
Zonki, a Hipokratova zakletva? Nemoj to više da čujem. ne sviđa se ni meni uvek ovaj posao, evo juče sam morao da rešavam prolaps materice kod babe od 86 godina, utrobu kad nisam ispovraćo. Ova mala je ko puslica, topi se na jeziku, ajd požuri i uvedi je.

Moraš malo vižljastije da izgledaš da bi se bavio tim poslom......:lol:

Učlanjen(a)
17.07.2010
Poruka
508

Učlanjen(a)
24.04.2010
Poruka
5.966
Moraš malo vižljastije da izgledaš da bi se bavio tim poslom......:lol:

Pusti njega. Izgleda bas kako treba .... Bolje pritegni malo Zonkija. Objasni mu kao psihoterapeut da ga ovde ceka lepa karijera ako saradjuje.

@PYC
Tesko da ce Cehinja uskoro da stigne. Mislim da je otisla u krevet a i uskoro ce na more [ako ne bas sutra]. Ima ovde jos dosta materijala. Eto, Zonki se bas zeni sa BlackANDBlond ... Razlog vise da ga Tomisa malo pregleda a da ti ispitas mladu dal je spremna za brak i bracne duznosti ....

Član
Učlanjen(a)
12.04.2009
Poruka
1.545

Pa jesi je vratio gore? Mislim jesi gurao manuelno? Ako je otišla suviše levo udariće joj u slepo crevo...bolje da si napumpao balon i gurnuo...Taman da je simetrična sa svih strana i neće više da propada...
Jbt to je kao da ima usta ispod brade...

PYC

Član
Učlanjen(a)
04.10.2009
Poruka
11.506
Pusti njega. Izgleda bas kako treba .... Bolje pritegni malo Zonkija. Objasni mu kao psihoterapeut da ga ovde ceka lepa karijera ako saradjuje.

@PYC
Tesko da ce Cehinja uskoro da stigne. Mislim da je otisla u krevet a i uskoro ce na more [ako ne bas sutra]. Ima ovde jos dosta materijala. Eto, Zonki se bas zeni sa BlackANDBlond ... Razlog vise da ga Tomisa malo pregleda a da ti ispitas mladu dal je spremna za brak i bracne duznosti ....

A tako znači, kolega Sijamac je psihijatar. Što se tiče mlade ako kolega Zonki zatraži asistiranje ja ću rado da se odazovem, u protivnom ne vidim potrebu, dovoljno je stručan.

Dodato posle 3 minuta:
--------------------------------------------------------------------------

Pa jesi je vratio gore? Mislim jesi gurao manuelno? Ako je otišla suviše levo udariće joj u slepo crevo...bolje da si napumpao balon i gurnuo...Taman da je simetrična sa svih strana i neće više da propada...
Jbt to je kao da ima usta ispod brade...

Tako nekako dragi kolega, čist horor. Što se prolapsa kod babe tiče sve je riješila stipsa. Kada sam je premazo stipsom tolko se skupila da više nema šanse da ispadne.

Poslednja izmena:
Učlanjen(a)
24.04.2010
Poruka
5.966
Dr black wizard - klip

Kako vidim imas problem sa licnoscu .... Mislis da si neko drugi, imas opsesiju na svoj konto, prezires samu sebe .... Hmmmmm .... Ovako.

Prvo ides do Tomise na psihoterapiju. Nakon toga kod Dragane na masazu a onda kod PYC-a ili Zonki-ja da ti provere genitalije ... Nakon svega toga, dodji do mene da prepisem terapiju.

Natrag