Doctor Wizard leči sve

PYC

Član
Učlanjen(a)
04.10.2009
Poruka
11.506
;)

The message you have entered is too short. Please lengthen your message to at least 10 characters.

Ćemo kod kolegu plastičara da ti ga proguži malčice, čisto da mož da dofatiš G-Tačku, to je mnogo važan dio terapija po mom sistemu.

Član
Učlanjen(a)
12.04.2009
Poruka
1.545
Doktore daj lek protiv spamovanja...Žestoko me napao...Tastaturi počela linfa da curi koliko je gnjavim. :/

PYC

Član
Učlanjen(a)
04.10.2009
Poruka
11.506
Imas pacijentkinju na tri strane unazad [mislim da je tu] - chekiraj ....

A koja, ova gospođica iz Slovenije ili ova druga, Čehinja, nisam dobro razumeo gosn Primarijus?

@Zonki
Ma pusti sad tastaturu, vidiš da imamo izgleda pacijentkinju, ajd istuširaj se nabrzaka.

Član
Učlanjen(a)
12.04.2009
Poruka
1.545
Ko je Češkinja? Nisam upućen u fabulu radnje toka događaja...Rešio sam problem sa spamom tako što sam se podsetio prvih tema na forumu...jeste da jednu nisam ja pisao al je lepo podsetiti se starih dana xD
I tad nisam bio normalan takođe :D

PYC

Član
Učlanjen(a)
04.10.2009
Poruka
11.506
Uzmite Cehinju. Ovu drugu cu ja da odradim

U redu šefe, Zonki izlazi iz kupatila, imamo ovu malu slatku Pemicu. To je za tebe posao, ja ću da nadgledam i da uskačem po potrebi.

Dodato posle 4 minuta:
--------------------------------------------------------------------------

Ko je Češkinja? Nisam upućen u fabulu radnje toka događaja...Rešio sam problem sa spamom tako što sam se podsetio prvih tema na forumu...jeste da jednu nisam ja pisao al je lepo podsetiti se starih dana xD
I tad nisam bio normalan takođe :D

Crnka Full

Poslednja izmena:
Natrag