Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Beleška: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
Dobro vece narode!
Nisam mogla da se javim,inace bih.sorry
Ova slicica izgleda fercera,ti imas nekoliko ideja,sto govori da nisi star.Da jesi pomislio bi da se sa olovkom izuzetno dobro premotavaju kasete.:dtyste:
Hmmmm! Sta reći? Kako opravdati svoj stav od neki dan poslije onako umilnih pokušaja Ivanjuške i Marsa da ublaže moja gorka iskustva? Hvala velika na upuštanju u nemoguću misiju. Kako rijetko dolazim ili provjeravam šta rekoh i da li je neko nešto komentarisao ja se izvinjavam zbog kašnjenja sa odgovorom. Još uvijek neke stvari na ovom forumu ne poznajem. Tako da ako imate nešto da mi kažete, izvolite pronaći i način. A Ivanuški dodajem i to da mi nick i dalje predstavlja nešto za šta sam vezan tako da ga ne mijenjam do daljnjeg.
Večeras u ulozi lokalnog DJ-a izabrao sam jednu od meni omiljenih stvari :
Dark Star - Mike Oldfield (Tubular Bells) [HQ] - YouTube
Pojela sam se ko povisica,a bas mi je bilo lepo.:!:Dobro veče
Znam da nisi mogla da se javiš, pojela si se ko Mesec zato što se raspust završio
Bolje da nisi napisao koja ti je bila prva misao,daklem,star si,haha.A Mars,cuti ko niko.Ne znam kako će da se računa ali mi je upravo to premotavanje prvo palo na pamet kada sam video sličicu yes3
E vidi se da ti je gospodja Canic bila mentor.Šta znači to "fercera"? Deluje mi da si u okviru štokavskog narečja šumadijsko-vojvođanskog dijalekta izabralu čisto vojvođansku...stranu, samo da bi kontrirala meni i Mars
U Mars nikad ne sumnjam.makar ce biti sunca.:yea:
Beze glavom bez obzira,....da...eto Drug Stari npr,doso,reko sta je imo i otiso,a ne ko babe da razvlaci pitu.Vreme je novac.:lol:
Hvala ti sto me na to podsecas i to u 23.30,duse nemas.
I nemoj nekog guja da ujede da ga vidim u mom reonu.Bas citam godina prodje....