Član
- Učlanjen(a)
- 05.09.2009
- Poruka
- 7.315
Ok, valjda će stvarno tako i da bude :vorred:Biti ću dobra i neće da mi drhte ruke!![]()
Evo i moj drug Tito je protiv truba...Šumadija je protiv tebe a mi moramo da se držimo zajedno
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Beleška: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
Ok, valjda će stvarno tako i da bude :vorred:Biti ću dobra i neće da mi drhte ruke!![]()
Imam, zbog one promene vremena poremetio mi se unutrašnji sat pa sam ustao u 9h. :lol: A možda je i zato što sam bio malo janpi prethodno veče, ko zna. :dntknw: :mrgreen: I taman kad sam opet zadremao, dođem na forum kad ono ti trubiš i eto, ostadoh nenaspavan juče. :lol:
Znači tako, il' prestani da vičeš i odustani od trube, il' smo protiv tebe! Ucena!Death
Šumadija je protiv tebe a mi moramo da se držimo zajedno![]()
Ma ja sam ustao rano ali trube...ne, ne to tako ne ide, moraš da slušaš svoje drugare...nisu ti valjda neki drugi sa foruma preči :vorred:Da mi prespavate ceo dan a ja ovde sama da pijem kafu! Ne ide!:lol:
I još da ne iskoristite onako divan dan!![]()
Ma ja sam ustao rano ali trube...ne, ne to tako ne ide, moraš da slušaš svoje drugare...nisu ti valjda neki drugi sa foruma preči :vorred:
Tito, nemoj mnogo da likuješ, vidi kad si danas stigao!:blum3::lol:Tito Pulo
Tako je Death, Šumadija junajtid! :mrgreen:
Dobro onda! Idem da nađem drugaricu Sendi, da se zajedno stidimo!sorry
Neću više, osim ako se naljutim, nekad, malo...:lol:
Tito, nemoj mnogo da likuješ, vidi kad si danas stigao!:blum3::lol:
Vidimo se sutra, rano!
:hi::air_kiss:
Tito, nemoj mnogo da likuješ, vidi kad si danas stigao!:blum3::lol: