Član
- Učlanjen(a)
- 05.09.2009
- Poruka
- 7.315
Ok, valjda će stvarno tako i da bude :vorred:Biti ću dobra i neće da mi drhte ruke!
Evo i moj drug Tito je protiv truba...Šumadija je protiv tebe a mi moramo da se držimo zajedno
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Beleška: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
Ok, valjda će stvarno tako i da bude :vorred:Biti ću dobra i neće da mi drhte ruke!
Imam, zbog one promene vremena poremetio mi se unutrašnji sat pa sam ustao u 9h. :lol: A možda je i zato što sam bio malo janpi prethodno veče, ko zna. :dntknw: :mrgreen: I taman kad sam opet zadremao, dođem na forum kad ono ti trubiš i eto, ostadoh nenaspavan juče. :lol:
Znači tako, il' prestani da vičeš i odustani od trube, il' smo protiv tebe! Ucena!Death
Šumadija je protiv tebe a mi moramo da se držimo zajedno
Ma ja sam ustao rano ali trube...ne, ne to tako ne ide, moraš da slušaš svoje drugare...nisu ti valjda neki drugi sa foruma preči :vorred:Da mi prespavate ceo dan a ja ovde sama da pijem kafu! Ne ide!:lol:
I još da ne iskoristite onako divan dan!
Ma ja sam ustao rano ali trube...ne, ne to tako ne ide, moraš da slušaš svoje drugare...nisu ti valjda neki drugi sa foruma preči :vorred:
Tito, nemoj mnogo da likuješ, vidi kad si danas stigao!:blum3::lol:Tito Pulo
Tako je Death, Šumadija junajtid! :mrgreen:
Dobro onda! Idem da nađem drugaricu Sendi, da se zajedno stidimo!sorry
Neću više, osim ako se naljutim, nekad, malo...:lol:
Tito, nemoj mnogo da likuješ, vidi kad si danas stigao!:blum3::lol:
Vidimo se sutra, rano!
:hi::air_kiss:
Tito, nemoj mnogo da likuješ, vidi kad si danas stigao!:blum3::lol: