Dobro jutro :)

Učlanjen(a)
24.04.2010
Poruka
5.966
Iste šolje ? :evil:
Vidim od prošli put mi fali jedna, znači ti si je "uzeo" :acute:

Ok ... Vracam i izvini ....

Evo nove solje za mene .....

solja-crne-kafe.jpg

A i pesmu menjam:

Poslednja izmena od urednika:
Član
Učlanjen(a)
05.09.2009
Poruka
7.315
Ma šalim se nestala mi je u prvoj turi, ti si tad još spavao, samo imamo iste šolje ;)

Nova pesma i od mene...

Učlanjen(a)
24.04.2010
Poruka
5.966
Dok ne islusam playlistu Nirvane osecam se ko pregazen ....... A ovo me baaaaaas budi ......

Član
Učlanjen(a)
18.06.2010
Poruka
5.646
Dobro jutro narode...eto i mene ..:) ja cu na musku kafu od jutros...:dance2: eehhh kako je dobro kad muski kuvaju kafu :roll: a pesma za budjenje...mamurluk od sinoc leci samo tako...:yea:

Član
Učlanjen(a)
05.09.2009
Poruka
7.315
Dobro jutro narode...eto i mene ..:) ja cu na musku kafu od jutros...:dance2: eehhh kako je dobro kad muski kuvaju kafu :roll: a pesma za budjenje...mamurluk od sinoc leci samo tako...:yea:

Pa i nije nam teško za sada, kako bilo sinoć na žuraju nisam bio nešto raspoložen pa ne dođoh...

Tebra .... Nije to nego sam skinuo sve iz oridjinala i sad ne mogu da se naslusam .... Cuje se sve ono sto godinama nije na sklj snimcima ....

Kako iz oridjinala, našao si remaster snimke?

Član
Učlanjen(a)
18.06.2010
Poruka
5.646
Kako je bilo...pa bilo je dobro mada malo gostiju..vise se osoblje zabavljalo u kaficu ...:dance2: ali drustvo bilo probrano dobro raspolozeno ..ma extra...:yahoo::yahoo:

Član
Učlanjen(a)
05.09.2009
Poruka
7.315
Kako je bilo...pa bilo je dobro mada malo gostiju..vise se osoblje zabavljalo u kaficu ...:dance2: ali drustvo bilo probrano dobro raspolozeno ..ma extra...:yahoo::yahoo:

Bitno je da si se ti dobro provela yes3
Čudi me to za malo gostiju, moraćete ti i drugarice sledeći put da budete malo umerenije u isticanju onoga šta planirate. Zaplašile ste goste :dntknw:

Natrag