Dobro jutro :)

Član
Učlanjen(a)
18.06.2010
Poruka
5.646
Bitno je da si se ti dobro provela yes3
Čudi me to za malo gostiju, moraćete ti i drugarice sledeći put da budete malo umerenije u isticanju onoga šta planirate. Zaplašile ste goste :dntknw:
Maa nije to Death...petak je dan za........izlaske...bice gostiju ..neki drugi dan..:)

Član
Učlanjen(a)
05.09.2009
Poruka
7.315
Maa nije to Death...petak je dan za........izlaske...bice gostiju ..neki drugi dan..:)

Ma nije baš tako :)
Mnogi su verovatno došli do vrata, videli šta se dešava i možda im pripalo malo muka...bilo je tu raznog alkohola, cigare, oće to :)
Ajde što si se ti opustila, nego si i drugarice "iskvarila", u stvari sad kad razmišljam ne znam ko je koga "iskvario" :dntknw::)

Bice ih veceras .... Tehnotronik obecava striptiz .... Bice loooooodo burazere, looooodo ...... :yea:

Ako budem bio bolje volje, navratiću večeras...

Učlanjen(a)
10.06.2010
Poruka
2.013
Gud MUrning...Divno juto,cvrkut ptica,zvuk motorke...iiiiiiiii ja imam brentu,a imas i tiiiiiiiiiiii...opsaopsasa...

Učlanjen(a)
24.04.2010
Poruka
5.966
Ma nije baš tako :)
Mnogi su verovatno došli do vrata, videli šta se dešava i možda im pripalo malo muka...bilo je tu raznog alkohola, cigare, oće to :)
Ajde što si se ti opustila, nego si i drugarice "iskvarila", u stvari sad kad razmišljam ne znam ko je koga "iskvario" :dntknw::)

Jbt, tebi k'o da je krivo ..... :???: :dntknw: .....

Gud MUrning...Divno juto,cvrkut ptica,zvuk motorke...iiiiiiiii ja imam brentu,a imas i tiiiiiiiiiiii...opsaopsasa...

Dobar jutar i tebja .... :yea:

Član
Učlanjen(a)
18.06.2010
Poruka
5.646
Eeee moj Death sve su ti to pritajene tigrice samo sto su se dobro skrivale...sad ja ispadoh najkvarisa ...nema veze svi smo se dobro proveli to je jedino bitno...:tease: dodji i ti veceras i nemoj da viris na vrata nego udji nije nista tako strasno ..jedino ako si neki stidljiv i plasljiv tip...;)

Natrag