Dnevna Doza Album Baje

Učlanjen(a)
01.05.2013
Poruka
568
Samo stavljajte sličice, mene vesele.. :buba_lcd::buba_lcd:

Cinestar Srb i Cinestar Hr, ne valja ni jedan ni drugi.. ŽNJ filmovi žnj kategorije.. Jedino Cinestar Premeire valjaju ali opet su to stari filmovi za razliku od Plex TV-a...

I zašto je bitno jeli sa dreama ili udpa, bitno je da se ima i gleda!!!!

Poslednja izmena:
Član
Učlanjen(a)
28.11.2009
Poruka
7.686
Samo stavljajte sličice, mene vesele.. :buba_lcd::buba_lcd:

Cinestar Srb i Cinestar Hr, ne valja ni jedan ni drugi.. ŽNJ filmovi žnj kategorije.. Jedino Cinestar Premeire valjaju ali opet su to stari filmovi za razliku od Plex TV-a...

I zašto je bitno jeli sa dreama ili udpa, bitno je da se ima i gleda!!!!
Filmove je najbolje skidati torrentom - po zelji !
Nadjes titl i uzivas ! :mig:
I, svima bi preporucio skeniranje dreamova - po meni najjednostavnije, a skoro sve mozes naci !
Objasnjenja imate na forumu !
I, samo polako - ne ocekujte sve preko noci !
Bicu iskren i reci, da je meni za ovo skromno znanje sto imam i kanale, trebalo jedno dve godine ! :mig:
Nego, problem je u tome sto vecina hoce "okrunjeno" - e, mislim da je to malo tezi nacin ! :mig:

Poslednja izmena:
Član
Učlanjen(a)
28.11.2009
Poruka
7.686
upload_2014-12-9_17-2-5.png
I gde cete bolji i kvalitetniji kanal od ovog, vec postavljenog na forumu ! :mig:

Učlanjen(a)
04.04.2010
Poruka
6.511
Filmove je najbolje skidati torrentom - po zelji !
Nadjes titl i uzivas ! :mig:
I, svima bi preporucio skeniranje dreamova - po meni najjednostavnije, a skoro sve mozes naci !
ja UDP ne menjam za drimbox nikad....stabilnost i kvalitet ipak je na strani kvalitetnog servera na UDP nego svaki drim.....

Član
Učlanjen(a)
28.11.2009
Poruka
7.686
ja UDP ne menjam za drimbox nikad....stabilnost i kvalitet ipak je na strani kvalitetnog servera na UDP nego svaki drim.....
Rekao sam "po meni najjednostavnije" ! :mig:
A, boga mi, i za ovo drugo bi razmislio ! :beee:
Lepo nadjes sebi server i uzivas - pa opet i opet ! :roll:

Poslednja izmena:
Natrag