Dnevna Doza Album Baje

Učlanjen(a)
12.01.2011
Poruka
1.514
Najgore je kad nešto nemaš a drugi imaju...:roll:
Ne gledam ni sd verziju, a sad mi treba HD verzija... :roll:
Ista je stvar i sa Cinestarom i Kino Tv-om...
Ma cinestari Srbija su bili namenjeni Bokimajsti da ga malo peckam posto je rekao da ima sve na udp ali posto se nije oglasio ni sa kakvom slikom izgleda da je to mrtvo slovo na papiru e sad za Hd Hr necu vise postavljati da se ne bi stresirao dolaze u obzir samo SD kanali ustvari necu vise nista postavljati eto mozda jos jedan SD kanal da te malo oraspolozim i to preko videa da me ne grdis za logo :D
screenshot000.png :roll:

Poslednja izmena:
Član
Učlanjen(a)
16.10.2010
Poruka
424
awf5ty.jpg

Član
Učlanjen(a)
20.07.2009
Poruka
3.518
Ma cinestari su bili namenjeni Bokimajsti da ga malo peckam posto je rekao da ima sve na udp ali posto se nije oglasio ni sa kakvom slikom izgleda da je to mrtvo slovo na papiru e sad za Hd Hr necu vise postavljati da se ne bi stresirao dolaze u obzir samo SD kanali ustvari necu vise nista postavljati eto mozda jos jedan SD kanal da te malo oraspolozim i to preko videa da me ne grdis za logo :D
Pogledajte prilog 58954 :roll:
nesto ti slaba slika tj.mutna bilo da su sd ili hd kanali,mora da slikas sa vga kamerom...:roll:

Učlanjen(a)
12.01.2011
Poruka
1.514
sta ce mi mutno ulje,pa jos iskon...he...:roll::roll::roll:
Dobro manimo se slika i rasprava nisu ni tvoje extra kvaliteta sve drimovnjace posto gledam na led monitoru od 32 inca i podesen je kontrat i ostalo da gledam ko na tv-u nemam nameru da prepravljam da bi stavio extra neke slike vazno da se kod mene vidi ok a za slike bas me zabole ako ti smetaju nemoj da ih gledas

Poslednja izmena:
Natrag